Gülçin Ergül ödülünü kaybettiği sevgilisine adadı: Bu anı görmesini çok isterdim

Yayın tarihi: 10 Şubat 2022 Perşembe 12:18 am - Güncelleme: 10 Şubat 2022 Perşembe 12:18 am

‘Birbirimize İyi Gelmiyoruz’ şarkısıyla ‘En İyi Klip’ plaketini alan Gülçin Ergül, ödülünü geçtiğimiz yıl aralık ayında trafik kazasında kaybettiği sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’ya adadı.

Kısa bir süre önce sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı trafik kazasında kaybeden Gülçin Ergül’ün ödül konuşması herkesi duygulandırdı. Sahneye çıkan Ergül, ödülünü alırken şunları söyledi:

“Herkese iyi akşamlar. Öncelikle bu ödülü kazanmamıza sebep olan yönetmenimiz Ahmet Can Tekin’e çok teşekkür ediyorum. Mucizevi bir şekilde tüm gücümü toplayarak, olabildiğince karşınızdayım, şükürler olsun. Fakat ne yazık ki bu ödülü aslında hayatını kaybetmiş olan sevgilim Erdal için kabul ediyorum. Kendisinin, bu şarkının ve klibin yapımında çok büyük bir emeği var, bizim gibi. O yüzden bu anı görmesini çok isterdim. Bu bizim için hem büyük bir motivasyon olacak çünkü ilerleyen zamanlarda hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız. İçimiz tabii ki buruk ve acı verici oldukça… Bize destek olan ve klipte, şarkıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”

Gülçin Ergül’den duygulandıran paylaşım

Gülçin Ergül kazanın ardından ilk kez görüntülendi