Gülben Ergen konserde bayıldı! Sahneden hastaneye

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2022 Pazar 10:31 am - Güncelleme: 8 Mayıs 2022 Pazar 10:31 am

Düzcespor’un şampiyonluk kutlaması için sahne alan şarkıcı Gülben Ergen, konser sırasında fenalaşarak bayıldı. Hastaneye kaldırılan Ergen, gece saatlerinde taburcu edildi.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyon olan Düzcespor’un kutlamalarında sahne alan şarkıcı Gülben Ergen, ikinci şarkısını söylediği sırada elbisesine takılarak düşüp, bayıldı. Ambulansa alınan Ergen, tedavisinin ardından tekrar sahneye çıktı. Tekrar tansiyonu düşen şarkıcı bu kez ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

“SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Düzcespor’un Başkanvekili Ercan Seçkin, “Gülben hanım talihsiz bir rahatsızlık yaşadı. Sahnede daha önce elbisesine takılıp düşmüştü. Bir müdahale yapıldı kendisine, sonrasında tekrar sahneye çıktı. Düzce halkını güzelce eğlendiriyordu. Fakat sonrasında tansiyon problemi yaşadı. Hastaneye geldi gerekli müdahaleleri yapıldı. Şu anda hastanede tedavi edildi. İstanbul’a doğru yola çıktı. Endişe edilecek bir şey yok. Kendisinin durumu iyi. Bilinci yerinde, konuşmaları da iyi. Valimiz de geçmiş olsun dileklerini iletti. Merak edenlere, sevenlerine de buradan bildirmek isterim. ‘Konser yarım kaldı’ demeyelim. Sağlık her şeyden önemli. Düzce halkı bunu olgunluk ile karşılayıp kendisini ‘Gülben Ergen’ sloganları ile uğurladı” ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu. Hastanenin önüne gelen özel araç ile ünlü sanatçı İstanbul’a gitti.

Gülben Ergen ikinci kez hastanelik oldu