Gülben Ergen, Erdoğan’la fotoğrafını paylaştı! Hem AKP’liler hem de CHP’lilerden tepki topladı

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2019 Cuma 1:47 pm - Güncelleme: 5 Temmuz 2019 Cuma 1:49 pm

Erhan Çelik, Gülben Ergen tarafından açılan davada tehdit, hakaret, huzur ve sükunu bozma suçlamalarından beraat etti. Ekrem İmamoğlu mesajıyla gündeme gelen Ergen, bu gelişmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan fotoğrafını paylaştı.

İstanbul Anadolu Adliyesi 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dün yapılan karar duruşmasında ünlü anchorman Erhan Çelik, Gülben Ergen tarafından açılan davada tehdit, hakaret, huzur ve sükunu bozma suçlamalarının hepsinden ayrı ayrı beraat etti. Gülben Ergen, karar sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la çekilen eski bir fotoğrafını paylaştı.

Yeşim Salkım’dan Gülben Ergen’e fotoğraflı İmamoğlu göndermesi

YORUMLARA KAPATTI

Ünlü anchor lehine sonuçlanan bu dava sonrasında da sessizliğini korurken Gülben Ergen’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan fotoğrafını paylaşıp yorumları kapatması dikkat çekti.

PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Şarkıcı Gülben Ergen geçen yıl Haliç Kongre Merkezi’nde elindeki dava dosyaları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından koşarken görülmüştü.

Son seçimde ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun fotoğraflarını büyük övgülerle ve #herseygüzelolacak sloganı ile paylaşan Ergen’in dünkü Erdoğan paylaşımı bu kez hem AK Parti hem de CHP’li seçmenlerden “Nerede durduğun belli değil” yorumlarıyla büyük tepki aldı.

İşte Gülben Ergen’e gelen bazı tepkiler: