GTA Online oyunu yeni özelliklere kavuştu

Yayın tarihi: 16 Ağustos 2020 Pazar 8:30 am - Güncelleme: 15 Ağustos 2020 Cumartesi 2:57 pm

GTA Online oyunu, son dönemlerde kullanıcıların ilgisini yeniden üzerinde toplamayı başardı. Grand Theft Auto V oyunu, bu defa da yatlarla gündemde.

GTA Online oyunu yeni özelliklere kavuştu.  Bildiğiniz üzere yatlar, bu oyun içerisinde sadece bir zenginlik belirtisi. Yani neredeyse hiçbir değer artışı yaşamıyor. Ancak yeni getirilen özelliklerle durum biraz daha değişecek gibi görünüyor. Bu arada oyunun düzenli olarak güncelleme aldığını da söylemek gerekiyor.

GTA Online oyunu yeni özelliklere kavuştu

Rockstar Games, geçenlerde yaptığı duyuruda oyuna ‘Los Santos Summer Special’ isimli yeni bir yaz güncellemesi planladıkarını itiraf etmişti ve bu büyük ses getirdi. Oyuna gelen yeni görevler co-op oynanabildiği gibi bazı detaylar ortaya çıkarmıştı. Ancak bu yat görevlerinde bazı dengesizliklere yol açıyordu.

Yatlara gelen 6 yeni görev var. Bu görevleri başarılı bir şekilde atlatabilirseniz yeni özellikler kazanabileceksiniz. Rockstar Games, bu yazın en büyük güncellemesiyle birlikte, yat görevlerini başarılı bir şekilde atlatanları Yacht Captain (Yat Kaptanı) kıyafeti ile ödüllendirecek. Ayrıca yatlar oyundaki performansa göre bir miktar daha değer kazanabilecek.

Tüm bunlara ek olarak; Imponte Beater Dukes, Canis Seminole Frontier, Dundreary Landstalker XL, BF Club, Maibatsu Penumbra FF, Benefactor BR8, Declasse DR1, Invetero, Coquette D10, Lampadati Tigon gibi araçlar da eklendi. Oyunla ilgili ortaya çıkan güncellemeler ve yenilikler hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Instagram Reels TikTok karşısında üstünlük sağlayabilecek mi?