GTA kaldığı yerden devam ediyor

Yayın tarihi: 21 Aralık 2020 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 20 Aralık 2020 Pazar 1:57 pm

Rockstar Games’in popüler serisi GTA kaldığı yerden devam ediyor. İşte GTA 6 ile ilgili ilk detaylar.

Oyun dünyasına açık dünya kavramını kazandıran ilk oyunlardan biri olan GTA, şimdiye kadar yayınlanan yapımlarıyla oyun severlerin gönlüne taht kurdu.

Bilindiği üzere serinin son oyunu yaklaşık olarak 7 yıl önce 2013 yılında yayınlanmıştı. O tarihten sonra Rockstar Games yeni bir GTA oyunu yerine serinin online moduna yönelmişti.

GTA Online’ın oyun severlerin beğenisine sunulmasıyla birlikte Rockstar tüm enerjisini online modlar üzerine harcamaya başladı. Tabi ki şunu da dip not olarak belirtmek gerekiyor. Bu süreçte RDR 2 de raflardaki yerini aldı.

Fakat yıllardır beklenen GTA 6‘nın hala gelmemiş olması biraz üzücü. Nitekim oyun severler de bu konuda tepkili.

GTA 6

Son dönemde GTA 6‘nın online modlar ile donatılmış bir şekilde geleceğine dair iddialar vardı. Yani Rockstar’ın GTA’nın yeni oyununda tekli oyuncu moduna yer vermeyeceği iddia ediliyordu. Fakat bu söylentilerin asılsız olduğu resmi açıklamayla yalanlandı.

Rockstar’ın yetkili isimleri yeni GTA oyununda da mutlaka tekli oyuncu moduna yer vereceklerini açıkladılar.

Elbette şimdilik yeni GTA oyununun ne zaman çıkacağı netlik kazanmış değil. Muhtemelen önümüzdeki dönemde de netlik kazanmayacaktır. Çünkü yeni GTA oyunu bugün duyurulsa da çıkması en az 2 – 3 sene sunacaktır. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Cyberpunk 2077 hataları oyuncuları bezdirdi