GTA 6 ne zaman çıkacak?

Yayın tarihi: 26 Haziran 2022 Pazar 10:00 am - Güncelleme: 25 Haziran 2022 Cumartesi 4:26 pm

Dünyanın en popüler oyun serilerinden biri olan Grand Theft Auto (GTA), uzun bir süredir yeni macerasına kavuşmayı bekliyor.

Özellikle 80-90 jenerasyonu oyun severler için her zaman ilk sırada gelen Grand Theft Auto oyunları nasıl unutulabilir ki? Zorlu helikopter görevleri mi dersiniz, polislerle köşe kapmaca oyunları mı dersiniz, yoksa yol kenarında yürüdüğü sırada sırf üzerindeki üç beş dolara el koymak için ezilen insanlardan çıkan garip sesler mi dersiniz… Her bir ayrıntısıyla oyun severlerin zihinlerine kazınan bu efsane şimdilerde yeni macerasıyla adından bahsettiriyor.

Şubat ayında GTA 6 hakkında bir açıklama yapan Rockstar Games, oyunun yapım aşamasında olduğunu doğrulamış ancak bu konuya ilişkin başka herhangi bir detay vermemişti. Ancak şirkete yakın bazı kaynaklar bu sürede boş durmadı ve muhtemel çıkış tarihi hakkında ilk önemli bilgileri ele geçirdi.

 

GTA 6

Buna göre serinin en yeni oyunu 2024 yılında raflardaki yerini alacak. Her ne kadar daha 2 seneye yakın bir zaman olsa da, yeni maceranın kapsamı ve detayları düşünüldüğünde böyle bir hazırlık süreci mazur görülebilir. Peki GTA 6’da bizleri neler bekliyor?

 

Yine sızıntılar sayesinde öğrendiğimize göre, yeni macerada 2 farklı karakter olacak. Ailesi katledilen ve intikam peşine düşen bu ili kahramanımız, Vice City, Küba, Kolombiya ve Carcer Sity sokaklarında terör estirecek. Bakalım önümüzdeki günlerde bu konuya ilişkin neler öğreneceğiz.

En çok satılan akıllı telefon listesinde iPhone ambargosu