Greta Thunberg’e araçlarıyla ‘hava atan’ Andrew Tate’in araçlarına el konuldu

Yayın tarihi: 15 Ocak 2023 Pazar 10:07 am - Güncelleme: 15 Ocak 2023 Pazar 10:08 am

İklim aktivisti Greta Thunberg’e 33 arabası olduğunu söyleyerek sataşan cinsiyetçi ve kadın düşmanı ifadeleriyle tanınan sosyal medya fenomeni Andrew Tate’in bazı lüks araçlarına Romanya polisi tarafından el konuldu.

Romanya’da insan ticareti ve tecavüz suçlamalarıyla gözaltına alınan, daha önce kadın düşmanı açıklamalarıyla bilinen sosyal medya fenomeni Andrew Tate’in Bükreş’teki mülkünde

BBC’de yer alan habere göre, geçen ay lüks araçlarıyla iklim aktivisti Greta Thunberg’e sataşan daha sonra Romanya’da insan ticareti ve tecavüz suçlamalarıyla gözaltına alınan Andrew Tate’in evindeki bazı lüks araçlarına el konuldu. Söz konusu araçların arasında bir Rolls-Royce, bir BMW ve bir Mercedes-Benz olduğu belirtildi. Tate ile birlikte erkek kardeşi Tristan Tate de gözaltına alınmıştı.

Mahkeme geçen hafta Tate’in gözaltının sonlanması için yaptığı başvuruyu reddetti.

Romanya polisi, Tate kardeşlerin gözaltına alınmasının ardından “organize suç örgütü” tarafından cinsel istismara uğrayan altı kişi tespit ettiklerini açıklamıştı. İstismar edilen kişilerin şiddet tehdidi karşısında pornografik içeriklerde yer almaya zorlandığı belirtilmişti.

GRETA THUNBERG’DEN TARİHİ AYAR

Cinsiyetçi ve kadınları aşağılayan ifadeleriyle bilinen Andrew Tate, Greta Thunberg’i etiketleyerek bir tweet atmış, tweetinde, iki lüks arabasının motorlarına dair özellikleri paylaşarak 33 arabası olduğunu söyleyerek “Bana email adresini gönder ki sana araba koleksiyonumun listesini ve karbon emisyonlarının miktarını atayım” demişti. Thunberg ise, Tate’e şu yanıtı vermişti: “Evet lütfen, aydınlat beni: küçü[email protected]

Greta Thunberg’den kickboksçu Andrew Tate’e tarihi ayar!