Grammy Müzik Ödülleri’ne koronavirüs engeli

Yayın tarihi: 6 Ocak 2021 Çarşamba 1:27 am - Güncelleme: 6 Ocak 2021 Çarşamba 1:27 am

Müzik endüstrisinin en prestijli ödülleri olan Grammy Müzik Ödülleri töreni koronavirüs vakalarının artması nedeniyle ertelendi.

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Grammy Müzik Ödülleri töreni ertelendi.

Rolling Stone ve Variety’de yer alan habere göre 31 Ocak’ta yapılması planlanan ve müzik endürstrisinin en yüksek ödülleri olarak değerlendirilen ödül töreninin salgının durumuna göre mart ayında yapılabileceği açıklandı.

Akademi’nin geçici başkanı ve CEO’su Harvey Mason Jr., kasım ayında bir röportajda, Los Angeles’ta küçük bir izleyici kitlesi için bir program planlandığını, ancak diğer birçok detayın hala üzerinde çalışıldığını söylemişti.

Grammy’leri düzenleyen Ulusal Kayıt Sanatları ve Bilimleri Akademisi henüz yorum yapmazken programın bu seneki sunucusunun “The Daily Show”dan Trevor Noah olması planıyordu.

EN ÇOK ADAY GÖSTERİLEN İSİM: BEYONCE

2021 Grammy Ödülleri’nde Beyonce 9 kategoride aday gösterilerek Grammy tarihinde en çok aday gösterilen kadın sanatçı oldu. Beyonce’u, 6 dalda adaylıkla Taylor Swift, Roddy Ricch ve Dua Lipa izledi.

Öte yandan geçtiğimiz yıl koronavirüs salgını nedeniyle MTV Video Müzik Ödülleri, Latin Grammy’leri ve Emmy Ödülleri gibi bir çok ödül töreni çevrimiçi olarak veya çok kısıtlı katılımlarla gerçekleşmişti.