Gözler bu toplantıda! TFF’den Süper Lig kararı

Yayın tarihi: 19 Mart 2020 Perşembe 11:59 am - Güncelleme: 19 Mart 2020 Perşembe 12:44 pm

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun Riva’daki tesislerinde İcra Kurulu toplantısı başladı. Toplantıda  Süper Lig maçlarının durumu belli olacak.

Geçen hafta yapılamayan ve ertelenen İcra Kurulu toplantısının bu hafta gerçekleşmesinin ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve ekibi Süper Lig’in durumu ile ilgili görüşmeye başladı.

Bu toplantı öncesi Kuluüler Birliği adına başkan Mehmet Sepil’den görüşü alındı. Sepil, Süper Lig kulüplerinin tamamına yakınının Süper Lig’in ertelenmesi yönünde görüş bildirdiğini belirtti.

Nihat Özdemir ve ekibinin gelen tepkileri de gözününde bulundurarak ligin oynatılmasını yeniden değerlendireceği öğrenildi.

Fanatik haberine göre, Birkaç saat içerisinde ligin seyircisiz oynanmaya devam edip etmeyeceği ya da askıya alınacağı netleşecek. TFF’nin mevcut şartlarda süper ligi ertelemesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bakan çağırdı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bütün federasyon başkanlarını toplantıya çağırınca TFF Başkanı Nihat Özdemir Riva Tesisleri’nden ayrıldı ve Havalimanına gitti.