Gözaltına alınan Rooney’ye eşinden tepki: Hemen eve gel, aptal!

Yayın tarihi: 8 Ocak 2019 Salı 10:58 am - Güncelleme: 8 Ocak 2019 Salı 11:01 am

Daha önce de alkollü araç kullandığı için ceza alan ünlü yıldız Wayne Rooney, bu kez alkol alıp olay çıkardı. Eşi Collen çılgına döndü!

Ünlü futbolcu Wayne Rooney’nin başı fena halde belada. 16 Aralık tarihindeki uçak yolculuğunda uyku haplarıyla birlikte yüksek miktarda alkol tükettiği öğrenilen İngiliz yıldızın havaalanı polisi tarafından gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Görgü tanıkları Ronney’nin havaalanındaki güvenlik görevlilerine “s***** g****” şeklinde küfürler ettiğini belirtti.

ABD’nin MLS Ligi’nde DC United forması giyen Rooney’nin Dulles Havaalanı’nda bir güvenlik kapısındaki alarmın çalmasına neden olduğu ve çıkan olayların 30 dakika sürdüğü öğrenildi. Kelepçe ile karakola götürülen Rooney’nin ayılana kadar 4 saat hücrede tutulduğu açıklandı.

Daha önce de İngiltere’de alkol sorunları yaşayan yıldız oyuncu bu probleminden dolayı evliliğinde de sıkıntı yaşıyor. İngiliz The sun gazetesi; eşi Coleen’in, evli ve 4 çocuklu olan Rooney’ye telefonda çok büyük tepki gösterdiğini iddia etti.

Eşinin telefonda Wayne Rooney’ye “sana bunun kaç defa söylenmesi gerek” diye bağırdığı, bir daha kendisinden habersiz evden bile çıkmamasını söylediği öğrenildi.

Olayı öğrendiğinde çılgına dönen Coleen’in Rooney’den doğrudan eve gelmesini istediği ve yıldız oyuncuya ‘aptal’ dediği öne sürüldü.

Çifte yakın kaynaklar, 32 yaşındaki Coleen’in eşinin alkol sorununun ilişkilerinde sorun var imajı yarattığı için tepki gösterdiğini belirtiyor. 2017 yılında da Rooney alkollü araç kullanırken yakalanmış ve 2 yıl trafikten men dışında 100 saatlik toplum hizmeti cezasına çarptırılmıştı.