Görüntüler 2019’dan değil 2024’ten! Murat Kurum Ekrem İmamoğlu’nun vaatlerini kopyaladı

Yayın tarihi: 25 Ocak 2024 Perşembe 2:47 pm - Güncelleme: 25 Ocak 2024 Perşembe 2:58 pm

Siyasi partiler, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına başladı. AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum, bugün Haliç Kongre Merkezi’nde vaatlerini anlattı. İktidarda olduklarını unutan Kurum, yapılan ve İmamoğlu’nun 2019’da sıraladığı projeleri kendi projeleri gibi anlattı. Akıllardaki tek soru, AKP vaatlerini gerçekleştirmek için neden şimdi değil de yerel seçim sonrasını bekliyor?

Yerel seçimler 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak ve üç aydan daha az bir süre kaldı. Adaylar, yerel seçimler için çalışmalarına başladı. Seçim vaatleri ve projelerini açıklayan AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2019 yerel seçimlerindeki vaatlerini kopyaladı.

İmamoğlu seçildikten sonra uzun bir süre yapmak istediği projeler için iktidardan destek alamadı, krediler aylarca bekletildi.

Bugün Kurum’un vizyon toplantısında altını çizdiği depremle ilgili toplantıya Murat Kurum’un bakan olduğu dönemde İmamoğlu çağırılmadı. Bilim insanları uyarmasına rağmen Kurum, depremi tetikleme ihtimali olan Kanal İstanbul Projesi’ni canla başla savunmuştu.

Kaynak: TELE1