Görkem Duman’dan Gençlik Festivali’ne davet

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2024 Perşembe 6:58 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2024 Perşembe 6:58 pm

Buca’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanacak. Belediye Başkanı Görkem Duman, Gençlik Festivali düzenleyeceklerini belirterek, “Atatürk Türkiye’sini yükseltecek bütün gençlerimizi 18 Mayıs’ta coşkumuza ortak olmaya bekliyoruz” dedi.

Buca Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Buca Gölet’te Gençlik Festivali düzenleyecek. 18 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak festival boyunca, rengârenk etkinlikler gerçekleştirilecek. Gün boyu heykel yapım atölyesi, zumba, yoga, colorfest, rodeo, dev jenga, sumo güreşi, şut becerisi ve şişme gülle savaşı gibi aktivitelerle birbirinden keyifli dakikalar yaşayacak gençler, saat 18.30’da düzenlenecek Başıbozuk grubunun konserinde de doyasıya eğlenme fırsatı bulacak.

TÜM GENÇLERE DAVET

Üniversite kenti Buca’da yaklaşık 80 bin öğrenciye ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Görkem Duman, “Tüm genç arkadaşlarımın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı canıgönülden kutluyorum. Bayramı 105. yıla yakışır şekilde büyük bir coşkuyla kutlamak için Gençlik Festivali düzenledik. Atatürk Türkiye’sini yükseltecek bütün gençlerimizi 18 Mayıs’ta bu büyük coşkuya ortak olmaya bekliyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak: BÜLTEN