Görevimiz Tehlike 7 setinden çıkan ses kayıtları gündem olmuştu! Tom Cruise sessizliğini bozdu

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2021 Cumartesi 1:46 am - Güncelleme: 15 Mayıs 2021 Cumartesi 1:46 am

Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 7 filminin çekimlerindeki koronavirüs ile ilgili yaptığı konuşmasının hala arkasında olduğunu açıkladı.

NTV’nin aktardığına göre; Ünlü Oyuncu Tom Cruise nihayet Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) filminin çekimlerindeki koronavirüs çıkışıyla ilgili sessizliğini bozdu.

Aralık ayında, 58 yaşındaki yıldız gişe rekorları kıran filmi çekerken koronavirüs güvenlik protokollerinin önemi konusundaki endişelerini dile getirdiği konuşuluyordu. Sızan ses kayıtlarında aktörün, Londra’da sette sosyal mesafe kurallarına uymadığı için set çalışanlarına bağırdığı duyuluyordu. Tom Cruise, bu tavrının hala arkasında durduğunu söyledi.

Empire Magazine’e konuşan oyuncu, “Ne söylemem gerekiyorsa onu söyledim. O noktada tehlikede olan çok şey vardı. Ama tüm ekibime değildi bu tavrım. O ekip setten ayrıldı, sadece bazı seçilmiş kişilerdi” dedi.

Pandemi sırasında çekimlerin bir daha durmadığını söyleyen Cruise, hala çekimlere devam ettiklerini de ekledi. Aralık ayında sızan ses kayıtlarında ünlü aktörün ekipten bazı kişilere, “Bunu tekrar yaptığınızı görürsem defolup gidersiniz. Bu ekipte herhangi biri yaparsa iş biter. Sen de, sen de. Ve sen, bir daha bu lanet şeyi yapmayacaksın” diye konuşmuştu.