Görevden alınan Torbalı Belediye Başkanı’nın oğlundan tepki çeken paylaşım!

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 5:28 pm - Güncelleme: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 5:28 pm

Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur, oğlu Efe Uygur’u belediye şirketi olan TORBEL A.Ş.’ye müdür yardımcısı olarak atamış gelen tepkiler üzerine geri adım atarak oğlunu görevden almıştı.

Tepki çeken başkan oğlunu görevden aldı: Kılıçdaroğlu ve partimizde görev alan kişiler…

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, oğlunu görevden aldığını “Öncelikle yaşanan olayla ilgili herkesten özür dilerim. Benim ve yönettiğimiz belediye üzerinden zor durumda bıraktığım, kişilerin daha fazla linç edilmesine müsaade edemeyeceğim. Eğer ortadaki yanlış, oğlumun ücretli görev almasıysa görevine bugün itibari ile son veriyorum” sözleriyle duyurdu.

Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur’un oğlu Efe Uygur, TORBEL’e müdür yardımcısı olarak atanmasından sonra gelen tepkilere skandal bir paylaşımla cevap verdi.

“Allah’a şükür sizin gibi…”

Konuyla ilgili İzgazete’nin haberine göre, Torbalı Belediye Başkanı Uygur’un müdür yardımcılığına atanan oğlu Efe Uygur ise skandal bir mesaj paylaştı. Uygur, kendisine gelen tepkiler sonrasında kişisel sosyal medya hesabından “Allah’a şükür sizin gibi hırsız da değiliz, sizin gibi köpek de değiliz…” dedi.

Kaynak: İz Gazete