Google Takvim oldukça kullanışlı bir özellik alıyor

Yayın tarihi: 25 Eylül 2021 Cumartesi 9:00 am - Güncelleme: 24 Eylül 2021 Cuma 2:00 pm

Koronavirüsün hayatımıza girmesiyle her şey dijitalleşti diyebiliriz. Artık toplantılar ve görüşmeler Google Takvim üzerinden yapılabiliyor. Eğer siz de Takvim uygulamasını sık sık kullanıyorsanız yeni güncellemeden yararlanabilirsiniz.

Bir toplantısından önce notları hızla paylaşabilmeyi veya daha sonra takip edebilmeyi kolaylaştıran bir özellik geliyor. Google, belirli bir toplantıya katılan kuruluşunuzdaki herkesle kolayca grup sohbeti oluşturmanıza olanak tanıyan Workspace ve G Suite kullanıcıları için güncellemeler yapıyor. İster web’de ister telefonda olun, sohbeti doğrudan başlatmak için davetli listesinin yanındaki bir düğmeye dokunmanız yeterli olacak.

Google Takvim

Uygulamanın web kullanıcıları, 20 Eylül’de özelliği almaya başladı. Mobil kullanıcılar ise 4 Ekim’e kadar beklemek zorunda kalacak. Google Takvim için özellik yavaş yavaş ve kademeli olarak kullanıma sunulacak. Bu nedenle özelliği almak için biraz sabırlı olmanız gerekebilir.

 

Google’un Takvim uygulamasında böyle bir özellik sunması bekleniyordu. Google, Gmail’in ofis görüşmeleri için bir merkez olarak büyümeye devam ediyor. Workspace web uygulamalarını ise giderek daha fazla birleştiriyor. Takvim genişletmesi de bu kapsamda mantıklı bir uzantı olacak. Düzen meraklıları için oldukça memnun edici bir özellik olacak diyebiliriz.

Apple CEO’su Tim Cook’tan bilgi sızdıran çalışanlar hakkında açıklama