Google Play Store teklifler özelliği kullanıcılara ulaştı

Yayın tarihi: 30 Ocak 2022 Pazar 12:00 pm - Güncelleme: 29 Ocak 2022 Cumartesi 2:32 pm

Google Play Store teklifler özelliği ile kullanıcıları selamlıyor. Uygulamaların toplam indirilme sayısı 50 milyon civarını aştığı bu mağaza yeni özellikler sunuyor. 2,2 milyondan fazla uygulamanın burada yer aldığını düşünürsek sürekli olarak yeni tekliflerin gelmesini bekleyebiliriz.

Yapılan açıklamalara göre “teklifler” sekmesi bu uygulamada yer alacak. Seyahat, alışveriş, medya, eğlence ve diğer birçok konuda fırsatlar keşfetmek mümkün olacak. Bu sekmenin özellikle akıllı telefonun çok yoğun kullanıldığı ülkelerde tercih edileceğini söyleyebiliriz.

Google Play Store

Google tarafından uygulama mağazasına getirilen teklifler özelliği ile birlikte en iyi uygulama ve oyunlarda yer alan fırsatlar kullanıcıya sunulacak. Oyun içi öğelerde indirimler ve sınırlı süreli fırsatlar böylece hızlı bir şekilde kullanıcıya aktarılmış olacak.

 

Google burada sadece alışveriş, oyun ve diğer bazı uygulamaları hedef almıyor. Aynı zamanda filmlerde ve kitaplarda yapılacak indirimler yine teklifler sekmesinde yer alacak. 30 gün boyunca ücretsiz bir şekilde kullanılabilecek olan özelliğin ciddi bir kitle tarafından tercih edilmesi bekleniyor. Böylece Google kendi mağazasına talebi artıracak.

Google Docs yeni özellik alıyor: Dökümanlarınız güvende kalacak

Google Play teklifler sekmesi şimdilik sadece ABD, Hindistan ve Endonezya gibi ülkelerde kullanılabilecek. 2022 yılında ise diğer ülkelere kademe kademe sunulacak. Özellikle oyunlar ve uygulamalar sekmesinde bu özelliğin yerini hemen alması bekleniyor