Google Pixel Watch bir restoranda ortaya çıktı

Yayın tarihi: 26 Nisan 2022 Salı 8:30 am - Güncelleme: 26 Nisan 2022 Salı 8:32 am

2010 yılında, Apple yazılım mühendisi Gray Powell, California, Redwood City’deki bir barda iPhone 4 prototipini unutmuştu. Şimdi bir benzeri prototip bir Google Pixel Watch ile yaşandı.

Merakla beklenen bir cihazın görüntüleri, çevrimiçi olarak yollarına çıktı. Cumartesi akşamı Android Central, Google’ın uzun süredir konuşulan Google Pixel Watch cihazının fotoğraflarını paylaştı. Cihazın ortaya çıkış şekli ise oldukça ilginç. Görünüşe göre birisi cihazı bir restoranda unutmuş. Fotoğraflar, Pixel Watch’ın minimum ekran çerçevesine sahip dairesel bir yüze sahip olacağını doğruluyor. Yakından bakarsanız, Google’a özel görünen ve Fitbit’in Versa ve Sense akıllı saatlerinde kullandığı tasarımı anımsatan bir mandal mekanizmasıyla giyilebilir bandın doğrudan kasasına takıldığını görebilirsiniz.

Google Pixel Watch

 

Saat, tepesinin yanında tek bir düğme ve bir mikrofon veya altimetre bağlantı noktasına benzeyen bir yapıya sahip. Cihazın arkasında optik bir kalp atış hızı sensörü görebilirsiniz. Ne yazık ki, saat açılış ekranının ötesine geçilmiyor, bu nedenle Wear OS 3’ü çalıştıran bir fotoğrafı yok. Jon Prosser’ın Ocak ayında yayınladığı bir rapora göre Google, Pixel Watch’ı 26 Mayıs’ta duyuracak. Şirket yakın zamanda Pixel Watch adının ticari markasını almak için başvuruda bulundu. Şirket en yeni saatini yakında piyasaya sürecek, ancak sızdırılma konusunda restoranda unutulması oldukça talihsiz bir olay diyebiliriz. Yakında cihaz hakkında tüm detaylar resmi lansman ile netleşecek.

Huawei MateBook E: 2 in 1 Laptop PC inceleme