Google Pixel Buds Pro gün yüzüne çıktı

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2022 Pazar 12:00 pm - Güncelleme: 13 Mayıs 2022 Cuma 4:11 pm

Google bugün I/O geliştirici konferansında, Pixel Buds Pro dahil olmak üzere Apple ürünleriyle rekabet edecek bir dizi yeni Pixel cihazını tanıttı.

Google Pixel Buds Pro tasarımı ortaya çıktı. Google’ın AirPods Pro ile benzer özelliklere sahip yeni premium kablosuz kulaklıkları Pixel Buds Pro’nun bu yıldan itibaren başlamak üzere aktif gürültü kesme, ortam gürültüsüne izin veren bir Şeffaflık modu, eller serbest “Hey Google” ses kontrolü, önceden eşleştirilmiş Bluetooth cihazları arasında otomatik geçiş, cihazların konumlarını izleyebilmek için Google’ın Cihazımı Bul uygulamasıyla entegrasyon ve uzamsal ses desteği gibi özelliklere sahip olacağı duyuruldu.

 

Google’a göre Pixel Buds Pro, gürültü engellemeyi en üst düzeye çıkaran Silent Seal özelliğiyle kulağınıza uyum sağlarken, yerleşik sensörler, kulak kanalınızdaki basıncı ölçerek uzun dinleme seansları sırasında kulakları rahat takmanızı sağlayacak.

Pixel Buds Pro

 

Pixel Buds Pro, herhangi bir Bluetooth 4.0+ cihazıyla eşleştirilebildiğindenMac, iPhone, iPad ve Apple Watch gibi cihazlarla da uyumlu şekilde çalışabiliyor.  Kulaklık kutusu içinde kablosuz olarak şarj olurken ve şarj başına 11 saate kadar veya aktif gürültü iptali etkinken yedi saate kadar dinleme süresi sunuyor.  Kılıf ayrıca USB-C ile de şarj edilebiliyor.

 

249 dolarlık AirPods Pro’ya kıyasla ucuz bir fiyatlandırmayla 199 dolar olarak belirlenen Pixel Buds Pro, 21 Temmuz’da ön sipariş verilmeye hazır olacak. Kulak içi kulaklıklar yumuşak mat bir yüzeyle tasarlandı ve dört renk seçeneğiyle geliyor: Mercan, Limon Otu, Sis ve Kömür.

Huawei MateBook 16 laptop inceleme