Google Pixel 7 Pro yanlışlıkla satıldı

Yayın tarihi: 16 Temmuz 2022 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 15 Temmuz 2022 Cuma 1:21 pm

Amerika Birleşik Devletleri’nde daha önce benzerine hiç rastlanılmamış bir olay yaşandı. Google Pixel 6 Pro siparişi veren bir Twitter kullanıcı, kendisine Pixel 7 Pro geldiğini iddia etti.

Google her yıl olduğu gibi bu yılda Google I/O Geliştirici Konferansı’nda oldukça önemli bilgiler vermiş ve bu yıl içerisinde satışa sunulması planlanan yeni amiral gemisi serisi Pixel 7’yi resmen tanıtmıştı. Her ne kadar akıllı telefon kullanıcıları yeni serinin kanlı canlı halini görebilmek için bir müddet daha beklemek zorunda kalsalar da, bir Twitter kullanıcısı kendisine yanlışlıkla Pixel 7 Pro’nun gönderildiğini iddia ediyor.

Twitter kullanıcısının iddiasına göre, kendisi iki ay önce Pixel 6 Pro siparişi vermişti ve telefon kendisine ancak geçtiğimiz ay gelmiş. Bununla birlikte telefonun tasarımının ve özelliklerinin Pixel 6 Pro’ya benzemediğini düşünen kullanıcı, telefonun sistem özelliklerinden bilgilerini kontrol ettiğinde ise ilginç gerçeği öğrenmiş.

 

Google Pixel 6 Pro

Kendisine Pixel 6 Pro yerine yanlışlıkla henüz tanıtımı yapılmayan Pixel 7 Pro gönderildiğini anlayan Twitter kullanıcısı, bu bilgiyi bir süre kendisine sakladıktan sonra sonunda ifşa etmeye karar vermiş. Ancak söz konusu ifşanın hemen ardından Google’ın uzaktan bağlanmak suretiyle telefondaki işletim sistemini silmesi tüm bu söylentilerin bire bir gerçek olduğunu da ortaya koymuş oldu.

 

Bu hatanın nasıl yapıldığı, kullanıcının siparişi nereden verdiği ve kendisine nasıl henüz satışa sunulmamış bir telefonun gönderilebildiği gibi konular ise halen bilinmezliğini koruyor.

Google Pixel Buds Pro tasarımı netleşti