Google Pixel 6 konusunda çuvalladı mı?

Yayın tarihi: 11 Şubat 2022 Cuma 11:00 am - Güncelleme: 10 Şubat 2022 Perşembe 11:28 am

Google, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’da hatalarla uğraşmaya devam ediyor. Son hata ise bir hayli can sıkıcı.

Google Pixel 6 konusunda çuvallamaya devam ediyor. Teknoloji dünyasının büyük bir merakla beklediği Google Pixel 6 ve Google Pixel 6 Pro, çıktığı günden bu yana özelliklerinden çok sorunlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Çok değil birkaç gün önce, “Google Fotoğraflar” uygulamasının kilitlenmesi sorunuyla gündeme gelen Google Pixel 6 serisi, bu defa da Wi-Fi bağlantı problemleriyle adından bahsettiriyor.

Başta Reddit ve Twitter olmak üzere birçok platformda farklı kullanıcılar tarafından dile getirilen iddialara göre, Google’ın yayımladığı son güncellemenin ardından şimdi de Wi-Fi hatası baş gösterdi. Kullanıcılara göre, telefon durduk yere Wi-Fi bağlantısını kapatmakta ve kullanıcı tarafından tekrar açılana kadar bir daha da devreye girmemekte.

Reddit’ten bir kullanıcı, Google’a ulaştığını bu sorunu kendilerine aktardığını cevap olarak ise telefonun fabrika ayarlarına döndürülmesinin sorunu çözeceğinin iletildiğini belirtti. Ancak kullanıcı bu öneriyi uyguladığını bununla birlikte sorunun devam ettiğini de ekliyor.

Google, Pixel 6

Bu iddialar karşısında Google şimdilik sessizliğini koruyor. Ancak dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Google tarafından üretilen Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun her gün bir başka problemle gündeme gelmesi, bu markanın güvenilirlik algısına büyük bir darbe vuruyor.

Akıllı telefon sektöründe kalıcı olmak ve bu sektörün en önemli oyun kurucularından biri haline gelmek isteyen Google’ın bu soruna hızlı bir çözüm bulması gerektiği kesin. Bakalım önümüzdeki günlerde bu konuyla alakalı hangi gelişmeler yaşanacak.

Galaxy S22 ve S22+ devrim niteliğinde kamera özellikleri ile karşınızda