Google Pixel 5a cihazının varlığını doğruladı.

Yayın tarihi: 26 Nisan 2021 Pazartesi 7:56 am - Güncelleme: 26 Nisan 2021 Pazartesi 7:56 am

Kamera özellikleri ve HDR + algoritmasının yetenekleriyle ilgili daha yeni bir blog gönderisinde şirket, halihazırda mevcut Pixel telefonlarla çekilmiş kamera örnekleriyle dolu bir Google Fotoğraflar galerisine bağlantı verdi.

Google, bugünkü bir araştırma blog gönderisinde Pixel 5 ve 4a 5G’nin HDR + ‘sını gelişmeleriyle ayrıntılı olarak açıkladı. Bunun bir parçası olarak, şirket kamera teknolojisini gösteren bir galeriye bağlandı ve bu çekimlerden biri Pixel 5a 5G ile çekilmiş bir fotoğrafı içeriyor. Google Fotoğraflar bilgi panelindeki (ve EXIF ​​verilerindeki) telefon modeli yalnızca “Google Pixel 5a” olarak karşımıza çıktı.

Google Pixel 5a

Ancak görüntülerden ikisi dikkatleri üzerine çekti. Aşağıda gördüğünüz ilk görüntü yayınlandıktan sonra kaldırıldı. Ancak EXIF ​​verileri ihtiyacımız olanı zaten ortaya çıkardı ve açıkça bu görüntü Google Pixel 5a hakkında bazı bilgiler verdi. Buna göre cihaz, Snapdragon 765G yonga seti ve 5G bağlantısı ile yalnızca bir varyanta sahip olacak. 4G değişikliği yok. EXIF verileri ayrıca ultra geniş bir kameraya işaret ediyor ve lensin f / 2.2 diyafram açıklığı var. Örnek fotoğraf geçen yıl 1 Ekim’de çekilmiş.

İkinci görüntüde herhangi bir EXIF ​​verisi bulunmuyor ve muhtemelen Pixel 5a’dan da çıktığını varsayarsak yanlış olmaz. Yine de bu görüntü diğerine kıyasla çok daha yeni. tarihi 16 Şubat. Bu çekimler gerçekten umut verici görünüyor, ancak bu genellikle Pixel telefonlarda geçerli. Umarız bu sefer kamera dışında kayda değer başka gelişmeler de olur.

Verizon Motorola One 5G UW, Android 11 güncellemesi alıyor