Google, Cüzdan uygulamasını geri getirmeye çalışıyor

Yayın tarihi: 20 Nisan 2022 Çarşamba 11:00 am - Güncelleme: 19 Nisan 2022 Salı 5:32 pm

Google, uygulamayı Google Pay’in bir parçası haline getirdikten sonra Google Cüzdan uygulamasını geri getirmeye çalışıyor gibi görünüyor.

Güvenilir bir kaynak olan Mishaal Rahman’a göre şirket şimdi bunu gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Şirket, Google Play Hizmetleri için ödeme ve geçiş kartlarınıza, geçiş kartlarınıza, üyelikleri ödüllendirmenize ve daha fazlasına erişmenin ve bunları yönetmenin bir yolu olarak işlev görecek bir Google Cüzdan arayüzü oluşturuyor. Şu anda, bunların çoğunu Google Pay’de yönetmek mümkün. Ancak Rahman’ın söylediğine göre, yeni Cüzdan Kullanıcı Arayüzü’ne uygulama içinden ulaşabileceksiniz.

 

 Google cüzdan

Ayrıca paylaşılan ekran görüntüleri “Cüzdanınızdaki geçişlerin Google’da nasıl görüneceğini öğrenin” bağlantısını sunacak. Böylece Cüzdanınıza koyduğunuz kartlara başka bir yerden erişmek de mümkün olacak. Google Cüzdan, 2011 yılında Google’ın NFC ödeme uygulaması olarak başladı ve ödeme kartlarını dijital olarak saklamanız için bir yer işlevi gördü. Uygulama yıllar içinde dijital (ve bazen fiziksel) bir ödeme hizmeti olarak gelişti 2018’de şirket uygulamasına daha fazla yatırım yaptı. O zamandan beri uygulama tamamen yenilendi diyebiliriz. Arkadaşlarınıza para göndermek ve dijital kartlarınızı saklamak için kullandığınız bir uygulamadan çok daha fazlasına dönüştü.

Google, Cüzdan’ı kartlarınızı yönetmek için ayrı bir uygulama olarak geri getiriyor diyebiliriz. Böylece Google Pay deneyimi mağazalarda ödeme yapmaya ve arkadaşlarınıza para göndermeye yarayacak kullanışlı bir uygulama haline gelebilir.

Honda 3D yazıcı sitelerine dava açıyor