Google Chrome güncellemesi ile gelen yenilikler

Yayın tarihi: 14 Mart 2019 Perşembe 12:30 pm - Güncelleme: 14 Mart 2019 Perşembe 12:30 pm

Google, mobil platformlardaki uygulamalarını yenilikler ile güncellemeye devam ediyor. İnternet devi şimdi de iOS platformunda yer alan Google Chrome uygulamasını yeni özellikler ile güncelledi.

Varsayılan arama motoru için geliştirmeler yapan Google, Chrome kullanıcılarının diğer arama motorlarını kullanmalarına izin veriyor. Google Chrome 73 sürümünü App Store üzerinden yükleyerek aşağıda yer alan yenilikleri kullanmaya başlayabilirsiniz.

google chrome

Formlar otomatik olarak doldurulmazsa artık klavyenin üzerindeki simgelere dokunup kayıtlı şifrelerinize, adreslerinize ve kredi kartı bilgilerinize kolayca erişebilirsiniz.

Varsayılan arama motorları listesi güncellendi. İstediğiniz zaman kendi tercih ettiğiniz arama motorunu varsayılan olarak ayarlayabilirsiniz. Bunun için, Chrome’da söz konusu web sitesini açıp arama yapmanız ve sonra Chrome ayarlarına giderek arama motorunu eklemeniz gerekir.

Web sitesi geliştiriciyseniz artık JavaScript konsolu mesajlarını görüntüleyebilirsiniz. Etkinleştirmek için chrome://inspect adresine gidin, ardından istediğiniz işlemleri başka bir sekmede gerçekleştirin. Yazdırılmış JavaScript konsolu günlüklerini görüntülemek için aynı chrome://inspect sekmesine geri gidin.

Samsung Galaxy S10+ kutu açılış videosu (Unboxing)