‘Gönül Dağı’ oyuncusu kendisini taciz eden E.H’yi ifşa etti

Yayın tarihi: 7 Haziran 2021 Pazartesi 11:15 am - Güncelleme: 7 Haziran 2021 Pazartesi 11:15 am

Gönül Dağı dizisinde rol alan oyuncu Gülsim Ali, kendisini 5 yıldır takip eden tacizci E.H.’yi ifşa etti. Birçok kez uzaklaştırma kararı aldırdığı E.H.’ye “Tacize devam edersen fotoğraflarını yayınlarım” şeklinde son bir uyarıda bulundu.

Gönül Dağı dizisinde rol alan 26 yaşındaki oyuncu Gülsim Ali, E.H’nin kendisini 5 yıldan beri takip ettiğini ve sürekli cinsel içerikli mesajlar atarak taciz ettiğini söyledi.

Hürriyet’in haberine göre, mahkemeye başvurup uzaklaştırma kararı çıkarmasına rağmen E.H.’nin tacizlerine devam ettiğini söyleyen oyuncu, E.H.’nin son olarak çalıştığı sete gelip “Senin olduğun her yere gelebilirim, kimse beni engelleyemez” diyerek kendisine tehditler savurduğunu ifade etti.

Gülsim Ali, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Hakkında açılmış davalara rağmen taciz, cinsel içerikli hakaret dolu mesajlar ile bana rahatsızlık vermekten vazgeçmedin. Dava açmama, defalarca uzaklaştırma kararı almama rağmen bana ulaşmak için her yolu denemeye devam ediyorsun. Çalıştığım setlere gidip yanındaki insanlara yalan söyleyip onları kullanarak dekorların içinden çektirdiğin fotoğraflarla “senin olduğun her yere gelebilirim, kimse beni engelleyemez” diyerek beni tehdit ediyorsun. Benim hakkımda ailem, işim ve özel hayatımla ilgili ağıza alınmayacak ifadelere kullanarak bana zarar vermeye çalışıyorsun. Seni son kez uyarıyorum buna artık bir son vermelisin” ifadelerine yer verdi.