Gomis Galatasaray’daki geleceği hakkında konuştu

Yayın tarihi: 7 Haziran 2023 Çarşamba 4:42 pm - Güncelleme: 7 Haziran 2023 Çarşamba 4:42 pm

Galatasaray‘da forma giyen Bafetimbi Gomis, takımdaki geleceğiyle ilgili açıklama yaptı. Gomis, “Futbolu bırakırsam, Galatasaray’da devam etmem gibi bir arzu var. Galatasaray’a hizmet etmek için nerede etkili olabileceğime bakacağız” dedi.

Süper Lig şampiyonluğunda Galatasaray’ın gizli kahramanlarından biri olan Bafetimbi Gomis, takımdaki geleceğine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fransız Gazetesi L’Equipe’e konuşan Bafetimbi Gomis, “Kendimi formda hissediyorum. Oynadığım süreye göre attığım gollere bakarsanız, hala iyi durumda olduğumu görürsünüz. Geleceğime bakacağız. Menajerlerimle birlikte projelere bakıyoruz. Düşündükten sonra doğru kararı vereceğiz.” dedi.

“FUTBOLU BIRAKIRSAM GALATASARAY’DA DEVAM ETMEM GİBİ BİR ARZU VAR”

Galatasaray’da devam etme arzusunun olduğunu belirten yıldız golcü Gomis, “Futbolu bırakırsam, Galatasaray’da devam etmem gibi bir arzu var. Galatasaray’a hizmet etmek için nerede etkili olabileceğime bakacağız. Bunu konuşacağız. Ben her zaman sembolik bir oyuncu olacağım ve Galatasaray’ın simgesi olduğumu düşünüyorum.” dedi.

Galatasaray formasıyla bu sezon 28 karşılaşmaya çıkan Gomis, 10 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray’dan Okan Buruk’a jest