Gölge Ordu kitabının yazarı: SADAT’ın eski ortağının şikayetiyle kitabımız hakkında soruşturma başlatıldı

Yayın tarihi: 14 Mayıs 2022 Cumartesi 1:56 pm - Güncelleme: 14 Mayıs 2022 Cumartesi 2:02 pm

Gölge Ordu, ‘SADAT’ın Sır Perdesi Aralanıyor’ kitabının yazarlarından Ersin Eroğlu, SADAT’ın eski ortağı ve psikolojik harp danışmanı olan Nevzat Tarhan’ın talebi ile kitabı hakkında soruşturma başlatıldığını ve toplatılmak istendiğini ilk kez TELE 1 ekranlarında açıkladı.

Caner Taşpınar ile birlikte Gölge Ordu, ‘SADAT’ın Sır Perdesi Aralanıyor’ kitabını yazan Ersin Eroğlu, TELE 1 ekranlarında seyirci ile buluşan, Tuba Emlek’in sunduğu Gazeteciler Masası programına katılarak SADAT hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Eroğlu, canlı yayında yaptığı açıklamada SADAT’ın eski ortağı ve eski psikolojik harp danışmanı Nevzat Tarhan’ın talebi ile yazdığı kitabın toplatılmak istendiğini söyledi.

Eroğlu’nun açıklamaları şöyle:

“NEVZAT TARHAN TALEP ETTİ, SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI”

“Nevzat Tarhan bundan yaklaşık 3 ay önce kitabın toplatılmasını talep etti. kim bu Nevzat Tarhan? SADAT’ın eski psikolojik harp danışmanı. Eski bir asker ve SADAT’ın eski ortağı. Toplatılmasını istediği kitap için ihtarname çekti ve yayınevimiz ihtarnameyi tanımadığını ve kitabı toplattırmayacağını açıkladı.Bunu üzerine dün Gölge Ordu kitabı ile ilgili polisler Kırmızı Kedi Yayınevi’ne gitmiş.”

“Kitap hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Nevzat Tarhan’ın şikayeti üzerine kitap hakkında soruşturma başlatıldığını, kitabın bugüne kadar basılmış tüm nüshalarını istediklerini ve aynı zamanda yazarların sözleşmelerini istediklerini talep ettiklerini sölemiş polisler. Savcılığın talebi üzerine. Burada üç kişi var şikayet edilen: Haluk Hepkon, Kırmızı Kedi Yayınevi’nin sahibi. Caner Taşpınar, kitabı yazdığımız arkadaş ve ben.”

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski başdanışmanı Adnan Tanrıverdi’nin kurucusu olduğu SADAT’ın merkezine gitti. Burada Erdoğan’a seslenen ve seçimi gölgeleyecek bir şey olursa sorumlunun SADAT ve Saray’ın kendisi olduğunu söyleyen CHP lideri, “Burası aynı zamanda terörist yetiştiren bir kuruluş” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan SADAT baskını! Bu zorbalardan zerre korkuyorsak namerdiz…