Göle giren iki kardeş boğularak hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2020 Cuma 1:20 pm - Güncelleme: 28 Ağustos 2020 Cuma 1:20 pm

Isparta’da Eğirdir Gölü’ne giren ve akıntıya kapılan beş arkadaştan Osman Yıldırım (18) ve kardeşi Orhan Yıldırım (16) boğuldu. Çevredekiler tarafından kurtarılan üç genç ise hastanede tedaviye alındı.

Hoyran bölgesinde bulunan Taşevi plajında meydana gelen olayda Osman vc Orhan Yıldırım kardeşler, üç arkadaşıyla birlikte plaja gitti. 5 arkadaş su üzerinde duran dubaya çıkıp atlamaya başladı. Yüzme bilmediği öğrenilen 5 arkadaş, iddiaya göre dubanın gölün açığına doğru çekildiğini fark edemedi. Suya atladıklarında derin yerde olduklarını anladıklarında 5 arkadaş paniğe kapılarak çevreden yardım istedi.

Plajda bulunan ve yüzme bilen vatandaşlar yardım isteyen gençleri kurtarmak için suya girdi. Üç kişi kurtarılırken, Osman Yıldırım ve kardeşi Orhan Yıldırım ise boğuldu.

KARDEŞLERİN OTOPSİSİ YAPILMAK ÜZERE CESETLERİ MORGA KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kurtarılan üç kişiyi tedavisi için Yalvaç Devlet Hastanesi‘ne götürdü. Osman ve Orhan Yıldırım kardeşlerin cesetleri ise otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırıldı.