Gökhan Zan, seçim kampanyasının ilk sözünü verdi

Yayın tarihi: 26 Şubat 2024 Pazartesi 10:33 pm - Güncelleme: 26 Şubat 2024 Pazartesi 10:33 pm

TİP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan, seçimi kazanması durumunda “Belediye aracılığıyla kirli işlere bulaşanlar” hariç bütün çalışanların görevine devam edeceği sözünü verdi.

Türkiye İşçi Partisi(TİP) Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Gökhan Zan, seçim çalışmaları kapsamındaki ilk sözünü belediye çalışanlarına verdi.

Gökhan Zan, “Belediye aracılığıyla kirli işlere bulaşanlar hariç tüm emekçilerimiz, 31 Mart’a kadar işe nasıl gidiyorsa 1 Nisan’dan sonra da öyle gidecektir” ifadelerini kullandı.

“KARDEŞİNİZ GÖKHAN”

Zan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kıymetli çalışanları,

Yıllardır kurumunuzu yönetenlerin tüm başarısızlıklarına rağmen görevinizi layığıyla yapmaya çalıştığınıza tanığım. Vatandaşa hizmet etmek için canını dişine takan tüm belediye çalışanlarına minnettarım.

Seçim kampanyamızın ilk sözünü sizlere vermek istiyorum: Belediye aracılığıyla kirli işlere bulaşanlar hariç tüm emekçilerimiz, 31 Mart’a kadar işe nasıl gidiyorsa 1 Nisan’dan sonra da öyle gidecektir. Alın terinin hakkıyla yaşamını kazanan işçinin ekmeği bizim için kutsaldır. Türkiye İşçi Partisi’nin yöneteceği bir belediyede zaten aksi düşünülemez.

Daha da fazlasını söyleyeyim: Refah seviyenizi yükseltecek ücret artışlarını hızla hayata geçireceğiz. Sosyal haklarınız korunup geliştirilecek, hak ettiğiniz gibi insanca muamele göreceksiniz.

Son olarak unutmadan söyleyeyim, biz kazandıktan sonra işten atılma tehdidiyle mitinglerimize katılma zorunluluğunuz da olmayacak 🙂 İstediğiniz partiyi destekleyin, herkese eşit ve sınırsız hizmette kusur olmaması bizim için yeterli.

Tüm çabalarınız için ayrıca teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Kardeşiniz Gökhan”

Gökhan Zan: Adaylıktan çekilmem için rüşvet teklif edildi mafya tehdit etti

TİP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan, seçimi kazanması durumunda “Belediye aracılığıyla kirli işlere bulaşanlar” hariç bütün çalışanların görevine devam edeceği sözünü verdi.

Kaynak: TELE1