Gökhan Özoğuz’dan gerici Fatih Tezcan’a Nevşin Mengü cevabı

Yayın tarihi: 12 Nisan 2020 Pazar 8:22 am - Güncelleme: 12 Nisan 2020 Pazar 8:22 am

Provokatif paylaşımları ile bilinen gerici yazar Fatih Tezcan, bu kez sosyal medyada gazeteci Nevşin Mengü’yü hedef aldı. Tezcan’ın hakaret dolu sözlerine Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz tepki gösterdi.

Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiği paylaşımlarla milyonların tepkisini çeken gerici yazar Fatih Tezcan, bu kez gazeteci Nevşin Mengü’ye yönelik cinsiyetçi ifadeler kullandığı paylaşımıyla tepki topladı.

Fatih Tezcan, Mengü’nün sokağa çıkma yasağını eleştirdiği tweet’i alıntılayarak, “Islak Nevşin, senin IQ problemin mi var? Bu yaş grupları zaten sokağa çıkma yasağına tâbiydiler ve ekstra ihtiyaçlar için Vefa Destek Ekipleri 7/24 görev başındalar!? Islakken konuşamıyordun, kuruyken anlayabilecek misin bilmiyorum. İlla sana etiket mi yapılsın yani? #SuluNevşin” ifadeleriyle hakaret etti.

Mengü’nün “Ne seviyesiz adam bu yahu” diyerek cevap verdiği Tezcan’ın son derece çirkin ifadeler kullandığı paylaşımına, sanatçı Gökhan Özoğuz da sosyal medya hesabından, “Seviyesizlik yaparsanız, gerçekten söylemek istediklerinizi gölgelersiniz! Tabi söyledikleriniz gerçeklik içeriyorsa. Siz toplumun önünde Kadınlarla nasıl konuşulması gerektiğini bile bilmiyorken, hangi fikrin beyanından bahsediyorsunuz?” sözleriyle tepki gösterdi.

İşte Gökhan Özoğuz’un Tweet’i: