Gökhan Özoğuz’dan AKP’li isme sert sözler: ‘Siyasetin amacı yasal çalma yeri oldu’

Yayın tarihi: 9 Ekim 2020 Cuma 7:14 pm - Güncelleme: 9 Ekim 2020 Cuma 7:14 pm

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP’li Sancaktepe Belediyesi’nin verdiği ihalelere tepki gösterdi. Özoğuz, “Siyasetin amacı yasal çalma yeri oldu.” dedi.

AKP’li Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’ın yeğeni Ender Haberdar AKP’li Sancaktepe Belediyesi’nden 37 milyon TL’lik bir ihale daha aldı. CHP’li Belediye Meclisi Üyesi Ünlü, ”Yıldırım’ın yeğeni belediyeden 9 yılda en az 368 milyon TL’lik ihale aldı” açıklamasında bulundu.

Konuyla ilgili paylaşım yapan Gökhan Özoğuz, “Siyaset ; Ülke yönetimine talip olup Hizmet etmektir! Atatürk sonrası siyasetin amacı “yasal ÇALMA Yeri ” olarak değişti. Göstermelik hizmet ve çaldım ama bari birşeylerde yapalımın ötesine gidemeyen Türkiye bir gün kurtulacaksın bu esaretten.” dedi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu etiketledi.

İŞTE O PAYLAŞIM

“Siyaset ; Ülke yönetimine talip olup Hizmet etmektir!
Atatürk sonrası siyasetin amacı “yasal ÇALMA Yeri ” olarak Değişti. Göstermelik hizmet ve çaldım ama bari birşeylerde yapalımın ötesine gidemeyen Türkiye bir gün kurtulacaksın bu esaretten.
@mansuryavas06
@ekrem_imamoglu”