Göğüs estetiği yaptıran Merve Boluğur’dan dikkat çeken itiraflar

Yayın tarihi: 6 Kasım 2021 Cumartesi 7:58 pm - Güncelleme: 6 Kasım 2021 Cumartesi 7:58 pm

‘Acemi Cadı’ dizisiyle küçük yaşlarda dizi setleriyle tanışan, dört yıldır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, estetik algılara ilişkin görüşlerini paylaşarak “Bir dönem elbiselerde daha dolgun dursun diye göğüs estetiği yaptırmıştım, şu anki kafamla son derece gereksiz buluyorum” dedi.

Günaydın’dan Merve Yurtyapan’a konuşan oyuncu Merve Boloğur, “Hayatta biraz sadeliği ön planda tuttuğum bir evredeyim. Belli kalıpların içine girmeyi sevmiyorum, doğal halimi beğeniyorum. Meşhur siyah taytımı giyip çıkıyorum ve kendimi iyi hissediyorum” ifadelerini kullandı. Dönemsel güzellik algılarına dikkat çeken Boloğur, “İnce kaş modası olduğunda kaşlarımı jiletlemiştim. O kaş modası bizi bitirdi. Üzüldüm bu duruma ve daha sonra hafif doldurtmuştum” itirafında bulundu.

Boloğur, sözlerine şöyle devam etti:

“Burnunuz hokka olsaydı daha mutlu olmayacaktınız. Bunların hepsi zaten mutsuzluktan ibaret. ‘Hepimiz aynı ölçüde olup şu kadar boya sahip olursak ideal güzellikteyiz’ diye bir şey yok. Bu bir sistem dayatması…

Balık etli bir kadının da kendi içinde bir hoşluğu vardır. Marilyn Monroe daha geniş kalıplı bir kadındı, ona çirkin mi diyeceğiz? İnsanların çok fazla bedeniyle oynaması tamamen dayatmadan ibaret…

Bir dönem elbiselerde daha dolgun dursun diye göğüs estetiği yaptırmıştım, şu anki kafamla son derece gereksiz buluyorum. Takı takmaya da biraz uzağım. Bu konuyla ilgili bir obsesyonum oldu. Üst üste taktığım takılar vardı. Sonra daha sade bir hale geçtim.”

Cansu Dere’den “Hürrem” çıkışı