Godzilla yönetmeni üzücü detayı paylaştı

Yayın tarihi: 31 Ocak 2024 Çarşamba 10:00 am - Güncelleme: 30 Ocak 2024 Salı 7:09 pm

Godzilla Minus One, geçtiğimiz sonbaharda dünya çapında sinemalarda gösterime girdiğinden büyük ilgi geçti ancak filmin arkasındaki yönetmen, filmin potansiyel devamı hakkında hayal kırıklığı yaratan bir güncelleme paylaştı.

Godzilla Minus One,   ticari açıdan en başarılıydı, bu nedenle potansiyel bir devam filmi olasılıklar dahilinde. Daha da önemlisi, filmin son anlarında devam filmi gelecekmiş gibi bitmiş olması.

Minus One’ın bir şekilde devam edip etmeyeceğini öğrenmek için bekleyenler için ne yazık ki filmin yönetmeni filmin ilerleyişi hakkında hayal kırıklığı yaratan bir güncelleme paylaştı. HJ Web’e potansiyel devam filmi hakkında konuşan Minus One yönetmeni Takashi Yamazaki, kendisiyle henüz yeni bir film hakkında görüşme yapılmadığını, aynı zamanda bir sonraki filmi başka bir yönetmen üstlenirse üzüleceğini belirtti. “Bir sonraki Godzilla filmini yönetmesi için başkası seçilirse biraz üzülebilirim” diyen Yamazaki. “Bir sonraki filmi yönetecek olmayı isterdim, ancak arka arkaya iki bağımsız Godzilla filmi olduğu için, bir sonraki filmin muhtemelen yönetmeni farklı olabilir.”

Godzilla

İlginizi çekebilir: Godzilla King of the Monsters zirvenin yeni sahibi oldu

Minus One’ın devamı konusunda herhangi bir ilerleme kaydedilmemiş olsa da, ilk filmin arkasındaki yönetmen devam filmi için hevesli. Ancak şu an itibarıyla Minus One dünya çapındaki sinema salonlarındaki son gösterimini tamamladı. Film, bu yazının yazıldığı tarih itibariyle henüz herhangi bir ev medyası veya dijital platform yayınını duyurmadı.

Cardata ChatGPT 4.0 Üzerinden İkinci El Fiyat Sorgulama Dönemini Başlattı!

Kaynak: TELE1