Godzilla vs Kong fragmanı nihayet yayınlandı

Yayın tarihi: 26 Ocak 2021 Salı 8:30 am - Güncelleme: 26 Ocak 2021 Salı 8:48 am

Bir süredir merakla beklenen Godzilla vs Kong fragmanı nihayet yayınlandı. Sinema tarihinin en önemli iki yaratığı karşı karşıya geliyor.

Evreninin ilk filmi olan Godzilla, 2014 yılında vizyona girmiş, onu 2017 yapımı Kong: Skull Island izlemişti. Yine bu evrende geçen Godzilla: King of the Monsters ise geçtiğimiz günlerde sinemaseverlerle buluştu. Şu ana kadar Godzilla ve King Kong’un bireysel filmlerini sinemaseverlerin beğenisine sunan Legendary, 2020 yılında vizyona girecek Godzilla vs. Kong ile bu iki efsanevi yaratığı beyazperdede bir araya getiriyor. Filmin yönetmeni, The Guest ve You’re Next gibi sevilen korku-gerilim filmlerini de yöneten Adam Wingard.

 Godzilla

Warner Bros, kısa süre önce gerçekleştirdiği duyuru Godzilla vs Kong dahil vizyona girecek tüm filmlerinin beyaz perde ile aynı anda HBO Max’te da gösterime gireceğini açıklamıştı. Sinema salonları pandemi nedeniyle tabiri caizse sinek avlıyor. Herşeyin dijitalleştiği günümüzde verilen karar yerinde görünüyor.

Filmin merakla beklenen fragmanı ise bugün yayınlandı. Film için yayınlanan resmi özet ise söyle: Bu efsanevi düşmanlar, dünyanın kaderinin asılı olduğu çağlar boyunca süren görkemli bir savaşta buluşuyor. Kong ve koruyucuları, gerçek evini bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor. Onlarla birlikte eşsiz ve güçlü bir bağ kurduğu genç yetim kız Jia da geliyor. Ancak kendilerini beklenmedik bir şekilde öfkeli bir Godzilla’nın yolunda buluyorlar ve dünya çapında bir yıkım başlıyor. Görünmeyen güçler tarafından kışkırtılan iki titan arasındaki destansı çatışma, Dünya’nın çekirdeğinin derinliklerinde yatan gizemin yalnızca başlangıcı.

Godzilla vs Kong 26 Mart tarihinde HBO Max ve sinemalarda birebir anda yayınlanacak. Türkiye’de sinemaların açılış tarihi ise1 Mart’a alındı.

Fragmanı izlemek için buraya tıklayınız