Göbek atarak taburcu olmuştu! ‘Kobra Murat’ yine ameliyat olacak

Yayın tarihi: 11 Mart 2024 Pazartesi 3:23 pm - Güncelleme: 11 Mart 2024 Pazartesi 3:23 pm

Bağırsak çatlağı nedeniyle ocak ayında ameliyat geçiren ve göbek atarak taburcu olan Kobra Murat aynı rahatsızlıktan dolayı yeniden ameliyata gireceğini açıkladı.

Roman müziğinin en sevilen isimlerinden, milyonların şarkılarını dinlediği Murat Divandiler (Kobra Murat) aralık ayında Belçika seyahatinden dönmesinin ardından ölüm tehlikesiyle ameliyata alındığını duyurmuştu.

Bağırsak çatlağı yaşadığını ve ölüm riski olduğunu söyleyen Kobra Murat “Tüm sevenlerime hakkımı helal ediyorum. Sizlerde bana haklarınızı helal edin dualarınızı gönderin. Sağlıklı bereketli şanslı kısmetli huzurlu ömürler diliyorum. İnşallah bu ameliyatı atlatırım. Dualarınızı bekliyorum. Kobra Murat’tan sonsuz sevgiler saygılar selamlar. Allah’a emanet olun” paylaşımında bulunmuştu.

Ameliyatın ardından göbek atarak hastaneden çıkan Kobra Murat, tedavi sürecinin bir ay devam edeceğini ifade etmişti. Sağlık durumunun iyiye gittiğini paylaşan Kobra Murat, güle oynaya hastaneden ayrılmıştı.

 

‘HELALLİK VE DUA BEKLİYORUM’

Sanatçı iki ay sonra yeniden aynı rahatsızlık dolayısıyla hastaneye yattığını duyurarak helallik istedi:

Kobra Murat şunu söyledi: “Mübarek Ramazan ayının ilk gününde 2’inci ameliyatıma giriyorum, tüm İslam aleminden ve sevenlerimden helallik ve dua bekliyorum. Allah hepinizden razı olsun hepinize hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin. Tekrar tekrar sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 2 ay önce bağırsak çatlaması ameliyatı olmuştum. Aradan 2 ay geçti torbaları aldırmak için tekrardan ameliyat olacağım. Fakat birinci ameliyatın aynısı olacak. Kapalı ameliyat değil.”

Kobra Murat’ın bağırsağı çatladı

 

Kaynak: TELE1