GMWatch : Uygun fiyata temel özellikleri üzerinde barındıran akıllı saat

Yayın tarihi: 23 Şubat 2022 Çarşamba 11:00 am - Güncelleme: 22 Şubat 2022 Salı 5:38 pm

General Mobile GM Watch, siyah renkte bir akıllı saat. Metal malzeme kullanılarak hazırlanan daire çerçevesi ve bir de fiziksel tuşu bulunuyor.  Standart halini almış pek çok özelliğe sahip olan bu cihaz, uygun fiyata akıllı saat arayan kullanıcılar göz önünde bulundurabilir.

Silikon kordonlara sahip olan cihaz, bilekte rahat bir tutuş hissi sunuyor. Kutudan siyah renk çıkıyor olabilir, ama isterseniz farklı renklerde kordonlar da satın alabilirsiniz. Ürünün kordonları kolaylıkla değiştirilebiliyor. Firma, size kırmızı, mavi ve yeşil olmak üzere üç farklı renkte kordon seçeneği de sunuyor. Bunlar arasında özellikle kırmızı rengi beğendik, zira fazlasıyla dikkat çekici.

Saatimiz 12.9mm kalınlıkta ve 62 gram ağırlıkta. Suya ve toza karşı dayanıklı yapıda tasarlanan saat, IP68 sertifikasına da sahip. Böylece 1.5 metre su seviyesine kadar dayanıklılık sunabiliyor.

 

1.3 inç dokunmatik ekran

240×240 çözünürlük sunan ekran, dokunuşlara da genel olarak iyi cevaplar verebiliyor. Özellikle iç mekân kullanımlarında iyi bir görüntüleme kalitesi var. Tabii akıcı geçişler, yüksek çözünürlük ve net görsel gibi detayları bu saatte beklemeniz pek doğru olmayacaktır.

GM Watch, bir akıllı saatten beklenildiği üzere çeşitli egzersiz modlarına, nabız takibine, kandaki oksijen ölçümü özelliğine, uyku takibine ve daha fazlasına sahip. Pek çok özelliği temel niteliklerle sunabildiğini ve ötesinde beklentilerinizin olmaması gerektiğini belirtelim.

 

Mesela…

Üründeki spor modlarını sıralamak gerekirse: Koşma, Yürüme, Bisiklet, Koşu Bandı, Kondisyon Bisikleti, Tırmanma, Yürüyüş, Serbest Spor, Futbol, Basketbol, Tenis ve Badminton var.

General Mobile GM Watch

Diyelim ki uyku izleme özelliğini kullandınız. Ne kadar uyuduğunuz ve bunun ne kadarının derin, ne kadarının hafif olduğu konusunda bilgilendiriliyorsunuz. Ancak üst seviye saatlerdeki gibi çok detaylı bilgiler ve öneriler gibi detaylar burada bulunmuyor.

Mesaj bildirimleri, gelen aramaların bildirilmesi, alarm, el feneri, telefondaki müzik arşivinin kontrol edilmesi, anlık hava durumu, fotoğraf çekmek için saatin kısayol tuşu olarak kullanılması, telefonumu bul fonksiyonu gibi özellikler saatimizde mevcut

 

 USB şarj pedi aracılığıyla şarj edilebiliyor

Ürün, normal kullanımda yaklaşık 10 günlük deneyimi mümkün kılıyor. Bu süreçte arama bildirimlerinden nabız izlemeye, kalori takibine kadar pek çok işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Tabii her gün saatlerce spor yapıyor ve bu süreçte veri takibini de ihmal etmiyorsanız, tek şarj ile kullanım süreniz biraz düşecektir.

Steam indirim kurallarında değişikliğe gidiyor: İşte yeni kurallar