GM22 Plus’a yakından bakıyoruz

Yayın tarihi: 21 Şubat 2022 Pazartesi 1:00 pm - Güncelleme: 19 Şubat 2022 Cumartesi 4:20 pm

General Mobile GM22 Plus, GM22 modeline kıyasla daha gelişmiş bir model. Çipset detaylarından tutun da pil kapasitesine kadar daha iyi bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.

Telefon, 6.78 inç değerde IPS LCD ekranla geliyor. FHD+ çözünürlük ve 420nit parlaklık değeri sunabilen ekran, özellikle iç mekân kullanımlarında başarılı. Dış mekân kullanımlarında da çoğunlukla ihtiyaçlarınızı giderebiliyor, iyi performans sunuyor.Ekranın dokunuşlara hızlı cevaplar verdiğini, gündelik kullanımda, özellikle de sosyal medya gezintilerinde sizi memnun edebileceğini söyleyebiliriz.

GM22 Plus

MediaTek Helio G80 çipsetine sahip

General Mobile GM22 Plus, MediaTek Helio G80 çipsetiyle geliyor. Bunun yanında 4GB LPDDRX RAM ve 128GB UFS 2.1 depolama özellikleri de var. İstenirse microSD kart ile hafızayı arttırma şansınız da bulunuyor. Android 11 işletim sistemine sahip olan ürün, kolay kullanım sunuyor. Call of Duty Mobile gibi iyi grafiklere sahip bir oyunu bu telefonda rahatlıkla oynayabilirsiniz. Aşırı ısınma faktörü var mı derseniz, hayır cevabını verebiliriz.

GM22 Plus

GM22’nin arka tarafında yapay zekâ destekli üçlü kamera sistemi var

Telefonun arka tarafında üçlü kamera sistemine yer verilmiş. Bunlar: 48+5+2MP. 48MP ana kamera, özellikle iyi ışıklı ortamlarda iyi sonuçlar veriyor. İsterseniz ultra geniş açılı çekimler yapabilir, isterseniz bokeh efektli portreler elde edebilirsiniz.

Video tarafına baktığımızda, 1080p 30FPS video çekim özelliği var. Ayrıca hızlı video çekimi ve ağır video çekimi gibi özellikler de var.

Ön tarafta ise, 8MP selfie kamera yer alıyor. Bu kamera da vlog’lar ve selfie fotoğraflar için yeterli kaliteye sahip. İyi ışıklı ortamlarda, bokeh efekti ve çeşitli filtrelerle güzel sonuçlar elde edebiliyorsunuz.

GM22 Plus

6000mAh pile sahip

General Mobile GM22 Plus, 6000mAh pile sahip. Bu pil, tek şarj ile gündelik kullanımda yaklaşık 3 günlük deneyim sunabiliyor. Yoğun kullanımda da bir buçuk günü rahatlıkla görebiliyorsunuz. Hızlı şarj özelliği var mı derseniz, maalesef bulunmuyor.

Toparlamak gerekirse ürün, büyük ekranı ve güçlü piliyle ön plana çıkıyor. General Mobile GM22 Plus, Android 11 işletim sistemli bir telefon ve şu an resmi sitesi üzerinden 3599 TL fiyat etiketiyle sipariş verilebiliyor.

İnceleme videosunu izlemek için buraya tıklayınız