Gionee markası, bu sefer de iPhone 13’ü kopyaladı

Yayın tarihi: 2 Şubat 2022 Çarşamba 7:00 am - Güncelleme: 1 Şubat 2022 Salı 2:22 pm

iPhone 13 alamayanlara 80 dolarlık alternatif! Akıllı telefon dünyasında esinlenmeler oldukça normal kabul edilen bir durumdur. Bununla birlikte sektörde öyle markalar var ki, işi esinlenmenin çok ötesine taşımaktalar. Tıpkı Çinli akıllı telefon üreticisi Gionee gibi.

Gionee bugüne kadar pek çok farklı akıllı telefon üreticisinin orijinal tasarımlarını kendi modellerine uygulamış bir marka. Ancak tabi en çok taklit ettiği markanın hangisi olduğunu tahmin etmek güç değil: Apple! Şirket, bu sene piyasaya süreceği yeni akıllı telefon modelinde de bu uygulamasından vazgeçmedi ve Gionee G13 Pro’yu resmen tanıttı.

İsminden de anlaşılacağı üzere bu model, iPhone 13’ten esinlenilerek tasarlandı. Ön yüzeydeki çentikten arka yüzeydeki çapraz ikili kameralara kadar neredeyse iPhone 13’ün birebir benzeri olan bu telefon, 80 dolarlık satış fiyatıyla akıllı telefon piyasasının en uygun marka cihazlarından biri olmayı da başarıyor.

 

Gionee

Full HD çözünürlüğe sahip 6.26 inç’lik bir ekrana sahip olan bu model gücünü Unisoc T310 işlemci yonga setinden alıyor. 4GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı olmak üzere iki farklı alternatif ile piyasaya sürülecek olan Gionee G13 Pro, kutudan Huawei tarafından geliştirilen HarmonyOS ile çıkıyor.

Telefonun arka yüzeyinde yer alan kameralara baktığımız zaman 13MP ve 2MP’lik iki kameranın olduğunu, ön yüzeyde yer alan selfie kamerasının ise yalnızca 5MP olduğunu görüyoruz. 3.500 mAh kapasiteli bir bataryası bulunan bu cihazın 128GB dahili depolama alanına sahip seçeneğini satın almak isteyenlerin ise 110 doları gözden çıkarması gerekiyor.

Ford Focus fiyatlarında dikkat çeken ÖTV detayı!