Ülker’den Gıda Dedektifi hesabının sahibine şikayet

Yayın tarihi: 27 Şubat 2024 Salı 8:33 am - Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı 8:42 am

Sosyal medyada market ve gıda sektörü üzerine paylaşımlarıyla tanınan ‘Gıda Dedektifi’ hesabının sahibi Musa Özsoy Ülker’in şikayeti nedeniyle gözaltına alındı. Özsoy daha sonra serbest bırakıldı.

Sosyal medyada gıda ürünlerinde yapılan usulsüzlük, tağşiş ve aldatmaya yönelik beyanlara ilişkin yaptığı paylaşımlarla tanınan ‘Gıda Dedektifi’ hesabının sahibi Musa Özsoy, tekrar gözaltına alındığını duyurdu.

Akşam saatlerinde ‘Gıda Dedektifi’ hesabından yapılan paylaşımda gözaltı gerekçesinin “Murat Ülker’in şikayeti” olduğu duyuruldu: “Murat Ülker tarafından yapılan yeni bir suç duyurusu kapsamında hesap yöneticimiz Musa Özsoy bir kez daha bu akşam itibariyle gözaltına alınmıştır. Şu bilinmelidir ki, iftira ve ithamlara dayalı bu ve benzeri suç duyurularına asıl cevap elbette toplum tarafından verilecektir.

“SERBEST BIRAKILDI

Akşam saatlerinde ‘Gıda Dedektifi’ hesabından Özsoy’un serbest bırakıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada “Musa Özsoy serbest bırakıldı. Bizi hassasiyetle misafir eden polislerimize ve nöbetçi savcımıza teşekkür ederiz. Herkes bilsin ki; Türkiye’nin en zengin ‘adamının’ bizi susturmaya, korkutmaya, tek kelimemizi bile satın almaya asla ama asla gücü yetmeyecek.”

Kaynak: TELE1