Ghost of Tsushima filmi için düğmeye basıldı

Yayın tarihi: 29 Mart 2021 Pazartesi 7:00 am - Güncelleme: 27 Mart 2021 Cumartesi 8:28 pm

PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Ghost of Tsushima şimdi de sinema perdesine adım atmaya hazırlanıyor. İşte Ghost of Tsushima filmi ile ilgili ilk detaylar.

Sony oyun dünyasındaki kritik isimleri sinema dünyasına taşımaya devam ediyor. Bilindiği üzere şu anda Uncharted ve The Last of Us projeleri için somut adımlar atılmış durumda. Sony’nin yeni projesi ise geçtiğimiz yıl PlayStation 4 için raflardaki yerini alan Ghost of Tsushima.

Oyunu oynayanların da bildiği üzere Ghost of Tsushima, genel anlamda başarılı bir yapımdı. Oyunda Moğol işgali altında olan Tsushima adasını kurtarmak için yoğun bir mücadele içerisine girmiştik. Fakat hikaye gereği bir anda Shogun ile ters düşerek en çok aranan düşman haline gelmiştik.

Hikaye örgüsü ve oynanışıyla efsane bir deneyim sunan Ghost of Tsushima şimdi de sinema perdesinde karşımıza çıkacak. Üstelik filmin yönetmen koltuğunda fazlasıyla deneyimli bir isim oturacak.

Ghost of Tsushima

Sony filmin yönetmenliği için John Wick ile ünlenen Chad Stahelski’yi tercih etti. Görünen o ki filmin aksiyon sahneleri hayli fantastik ve kanlı olacak.

Ghosts of Tsushima, hikayesi bakımından aksiyon dozajının yüksek olacağı bir yapım olacaktır. Ayrıca filmin fazlasıyla kanlı sahneler içermesi de bizleri şaşırtmayacak.

Bakalım Stahelski John Wick’te yakaladığı başarıyı Ghost of Tsushima’da da devam ettirebilecek mi? Bekleyip göreceğiz. Bu arada filmin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihinin de henüz belli olmadığını hatırlatalım.

Bazı illerde okullar kapanabilir