Ghezzal’ın babası Galatasaray iddialarına son noktayı koydu

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 2:56 pm - Güncelleme: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 2:56 pm

Beşiktaş ile geçen sezon Süper Lig’e damga vuran Rachid Ghezzal’ın Babası Mohamed Ghezzal, oğlunun geleceği ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Galatasaray teklifini doğrulayan Mohamed Ghezzal, oğlunun Yüzde 100 Beşiktaş’ta kalacağını duyurdu.

Geçen sezon İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City’den kiralanan Rachid Ghezzal, 8 gol ve 18 asistlik performansıyla Kara Kartal’a çifte şampiyonluğu getiren ana etkenlerden biri olmuştu.

Cezayir’de bulunan Baba Mohamed Ghezzal, Fanatik’ten Yakup Çınar’ın sorularını yanıtladı.

‘OYUNCULARLA ARASI ÇOK İYİ’

Ghezzal’ın Beşiktaş taraftarını ve Sergen Yalçın’ı çok sevdiğini söyleyen Mohamed Ghezzal, “Oğlum Beşiktaş’ta çok mutlu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecekler. Ghezzal yüzde 100 kariyerine Beşiktaş’ta devam edecek. Kısa süre içinde transferin noktalanmasını bekliyoruz” dedi. Oğlunun Kara Kartal’da devam etmeye odaklı olduğunu söyleyen Baba Ghezzal, “Bütün oyuncularla arası çok iyi. İstanbul’da ve Beşiktaş’ta oynamak ona çok yaradı. Bu saatten sonra başka takıma gitmesi çok zor” ifadelerini kullandı.

‘TRİBÜNLERDEN İZLYECEĞİZ’

Mohamed Ghezzal, oğlunun Lyon formasıyla Beşiktaş’a karşı oynadığı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında Siyah-Beyazlı taraftarlardan çok etkilendiğini ve bundan dolayı sezon başında tercihini Kara Kartal olarak belirlediğini söyledi. Devler Ligi’ni merakla beklediklerini söyleyen Ghezzal, “Oğlumun yeniden Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması bizi çok mutlu ediyor. Mutlaka dolu tribünler önünde o maçları ailecek izlemek istiyoruz” sözlerini sarf etti.