‘Gezinti hırsız’ aile yakalandı

Yayın tarihi: 1 Mayıs 2020 Cuma 10:57 am - Güncelleme: 1 Mayıs 2020 Cuma 11:07 am

Denizli’nin Çameli ilçesinde, evlerden hırsızlık yapan 1’i hamile 3’ü kadın 4 kişilik aile, JASAT ekibi tarafından yakalandı. Ege Bölgesi’ndeki illeri dolaşarak, hırsızlık olayları gerçekleştirdikleri için ‘Gezinti hırsız aile’ olarak bilinen şüphelilerden 3’ü tutuklandı.

Elmalı Mahallesi’ndeki bir eve 3 gün önce giren hırsızlar, 7 bin lirayı alıp, kaçtı. Hırsızlık olayının ardından İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) araştırma başlattı. Mahalledeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen JASAT ekibi, hırsızlık olayını 3’ü kadın 4 kişinin gerçekleştirdiğini tespit etti.

KAPILARI KIRARAK İÇERİ GİRDİLER

Kimlikleri tespit edilen şüpheliler, JASAT, Acıpayam Jandarma Karakolu ve Çameli Jandarma Karakolu ekipleri tarafından takibe alındı. Dün düzenlenen operasyonla da şüphelilerin bulunduğu otomobil durduruldu. Sürücü Yılmaz Gümüş (45) ve kızı Sibel G. (28) ile akrabaları Nurcan Gümüş (18) ile Emine Karçık (43) gözaltına alındı. Yılmaz Gümüş’ün gözcülük yaptığı, 3 kadının da evlere kapıları kırarak girip, hırsızlık yaptıkları belirlendi.