”Gezicilerin başları kesilmelidir” diyen Erkan Tan: Kemalist yamyamlar…

Yayın tarihi: 17 Aralık 2018 Pazartesi 11:40 am - Güncelleme: 17 Aralık 2018 Pazartesi 11:40 am

“Gezi’ye katılanların başları kesilmelidir” sözüyle Saray soytarılığındaki performansını bir basamak daha ileri götüren Takvim Gazetesi yazarı ve A Haber sunucusu Erkan Tan, bugünkü yazısında da aynı sözünü tekrarlarken AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kendisini doğruladığını söyledi.

“Kemalist, demokrat, çevreci görünümlü yamyamlar” başlıklı “köşe yazısı”nda kendisinden “Bu fakir” diye bahseden Erkan Tan, yazdıklarının çarpıtıldığını öne sürüp kendini “mağdur” ilan etti. En hafif tabiriyle alçaklık olarak nitelenecek yazısına gelen tepkiler için “Terörist ruhlu kahpelere, beni ve ailemi hedef gösterdiler… Tehditler, küfürler, şantaj bini bir para… Kahpece saldırdılar.” diyen yandaş isim tepki gösterenleri de “Kemalist maskesi takanlar… Demokrat maskeli PKK seviciler… Çevreci görünümlü yamyamlar… Batı putuna tapanlar…” diye niteledi.

 

Kimseden korkmadığını öne süren yandaş sunucu, aynı sözleri bir daha kullanıp “Yetmez ulan, toplanıp bir daha gelin… Ha bu arada; geçen hafta mealen ne yazmıştık…? Devlete baş kaldıranların başı kesilmelidir…. Yalan mı…? Yanlış mı…?” dedi.

Tan bu insanlık dışı sözleri sarfederken kimlerden cesaret aldığını ise kendi kalemiyle açıkladı:

“Zaten; geçen hafta başından bu yana, hem Başkan Recep Tayyip Erdoğan hem de MHP lideri Devlet Bahçeli, sokaklara çıkalım, ortalığı yakıp yıkalım, ekonomiyi felç edelim, polislere düşmana saldırır gibi saldıralım diye yanıp tutuşanlar hakkında, bu fakirin yazdıklarına benzer ifadeler ile son uyarılarını yaptılar….”

Erdoğan ve Bahçeli, Fransa’daki eylemler üzerinden halka parmak sallayarak tehditkar sözler sarfetmişti: