Gezi direnişçilerine saldıran ‘Palalı Sabri’ öldürüldü

Yayın tarihi: 2 Şubat 2024 Cuma 9:54 am - Güncelleme: 2 Şubat 2024 Cuma 5:36 pm

Gezi Direnişi’nde direnişçilere palayla saldırdığı için ‘Palalı Sabri’ lakabıyla tanınan Sabri Çelebi isimli kişi Beyoğlu’nda uğradığı saldırı sonucu öldü.

Gezi Direnişi sırasında direnişçilere palayla saldıran ‘Palalı Sabri’ olarak bilinen Sabri Çelebi İstanbul Beyoğlu’nda silahlı saldırıya uğradı.

‘Palalı Sabri’ cinayetinde eski ortak iddiası

Olay dün gece 01.30 sıralarında Beyoğlu Talimhane’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aracıyla seyir halinde ilerleyen Sabri Çelebi, bir kişi tarafından durduruldu. Çelebi ile kendisini durduran kişi arasında kısa süreli sözlü tartışma yaşandı. O esnada saldırgan, bir anda araç içinde oturan Çelebi’ye yumruk attı. Kavganın kızışmasının ardından saldırganın arkadaşları da olay yerine geldi. O anda saldırgan, belinden çıkardığı silahla Sabri Çelebi’ye ateş etti. Ağır yaralanan Çelebi, kendi aracıyla hastaneye götürüldüğü hastanede öldü.

Polis konuyla ilgili çalışma başlattı.

Çelebi hakkında, kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhşa zorladığı iddiasıyla dava açılmış, 248 yıla kadar hapsi talep edilmişti. Çelebi bu davadan, 6 ay önce beraat etmişti.

‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ öldürüldü

 

Kaynak: TELE1