Gericilerin yeni hedefi İrem Derici!

Yayın tarihi: 24 Eylül 2022 Cumartesi 6:26 pm - Güncelleme: 24 Eylül 2022 Cumartesi 6:32 pm

Hüda Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, İrem Derici ve Sakiler grubunun vereceği konseri hedef alarak, “Kurum ve kuruluşlarımız şehrin bu azizliğine zarar verecek etkinliklere prim vermemeli, aziz şehri eşcinsellik denen sapıklıktan muhafaza etmelidir” diyerek hedef aldı.

Gerici çevrelerin konser ve festivalleri hedef alan açıklamalarına bir yenisi eklendi. Hür Dava Partisi(Hüda Par), Elazığ’da gelenekselleşen ve dördüncüsü 30 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Geleneksel Salçalı Köfte Festivali’nde Şarkıcı İrem Derici ve Sakiler grubunun vereceği konseri hedef alarak iptal edilmesini istedi.

Bir gerici daha kadınları hedef aldı! “Kadınların ne işi var üniversitede”

Hüda Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, “Kurum ve kuruluşlarımız şehrin bu azizliğine zarar verecek etkinliklere prim vermemeli, aziz şehri eşcinsellik denen sapıklıktan muhafaza etmelidir” ifadelerini kullandı.

İrem Derici’den ahlaksız soruya sert çıkış: Mal mısın?

“EŞCİNSELLİK SAPKINLIĞINDAN MUHAFAZA EDİLMELİ”

Yasin Kavaklı’nın açıklaması şu şekilde:

“Salçalı köfte festivaline sapkınlığı benimseyen ve destekleyen birinin tercih edilip davet edilmesi, Elazığ halkının manevi değerleriyle uyuşmamakta, kültürümüze ve inancımıza aykırılık teşkil etmektedir.

Şehrin değerlerine aykırı olan bu tercih, köfteciler sokağı esnafına da saygısızlıktır. Elazığ halkı, inancına ve kültürel değerlerine bağlı bir halktır. Bu yönüyle Aziz bir millet olduğu herkes tarafından bilinmekte, şehrin adı El-Aziz olarak da isimlendirilmektedir.

Kurum ve kuruluşlarımız şehrin bu azizliğine zarar verecek etkinliklere prim vermemeli, aziz şehri eşcinsellik denen sapıklıktan muhafaza etmelidir. Köfteciler sokağı esnafımız başta olmak üzere aziz şehrin insanları, bu lezzetlerimizin sapkın organizeler ile lekelenmesine müsaade etmemeli, tepkisini göstermelidir.

Festivallerin, kültürümüze uygun sanatçılar ve organizeler ile yapılması sağlanmalıdır. Bu festivali organize eden yetkililer ve sponsorlar, eşcinselliği destekleyen sapıklar ile aynı duruş içerisinde olmadıklarının gayreti içerisine girmeli ve bu yanlış tercihten vazgeçmelidir.”

İrem Derici’den silikonlu ekonomi yorumu!