Gerici yazar Fatih Tezcan Atatürk’e de hakaret ederek Necdet Saraç’a saldırdı

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2019 Cumartesi 4:07 pm - Güncelleme: 6 Temmuz 2019 Cumartesi 4:08 pm

ABC Gazetesi Yazarı Necdet Saraç, dün Habertürk’te katıldığı bir programda “S400 ile F35 arasında sıkışmak zorunda değiliz” deyince, akıllarına yalnızca savaş ve silah gelen gerici çevrelerin gerici “saldırısına” uğradı. Yobaz Fatih Tezcan,  twitter’dan, Saraç’a sataştı ve onun söyledikleri üzerinden Atatürk’e ve Cumhuriyet dönemine saldırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Danışmanı ve ABC Gazetesi yazarı Necdet Saraç dün Habertürk’te katıldığı bir programda “S400 ile F35 arasında sıkışmak zorunda değiliz, Türkiye silahlanmadan bölgenin lideri olabilir ve Türkiye bölgede barışın çok ciddi merkezi ve taşıyıcısı olabilir,” deyince, “güç” deyince akıllarına yalnızca savaş ve silah gelen çevrelerin “saldırısına” uğradı.

Fatih Tezcan gibi gerici çevreler de Necdet Saraç’ın söyledikleri üzerinden Atatürk’e ve Cumhuriyet dönemine saldırmayı ve “ 1920-1940 barış ülkesi değildik, Osmanlı’ya darbe yapan Batı İşbirlikçisi bir Subay yönetimdeydi ve Batı onun Devleti+Milleti dinsizleştirmesini bekledi” demeyi ihmal etmediler.

Necdet Saraç programda şunları söyledi:

“Başka bir bakış olabilir. S400 ile F35 arasında sıkışmak zorunda değiliz. Türkiye’nin S400’e de, F35’e de ihtiyacı yok yaklaşımı olabilir. Bu tartışmaya açılabilir. Türkiye barışın çok ciddi merkezi ve taşıyıcısı olabilir. Türkiye bunu 1920-490 arasında başardı. Türkiye silahlanmadan bölgenin lideri olabilir. Ortadoğu barış konferansını toplayarak ilk adımı atabilir…”

Gerici Fatih Tezcan’ın ise Necdet Saraç’a sataşırken, bir yandan da Atatürk’e saldırdı, işte o  sözlerini içeren Tweet:

Necdet Saraç’ın konuyla ilgili cevap verdiği tweet ise şöyle: