Gerici imam Halil Konakçı bu kez de Sera Kadıgil’i hedefi aldı

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2023 Pazar 4:30 pm - Güncelleme: 23 Temmuz 2023 Pazar 4:30 pm

Kadınları ve LGBTİ+’ları hedef aldığı videolarla tanınan, kendisini ‘imam’ olarak tanıtan gerici Halil Konakçı bu kez de, “Devletin bakanı vatandaşın istek ve arzusuna göre bir şey söylüyor. Bizim bütün Kemalistler ayağa kalkıyor. Olamazmış, gericilikmiş bu. Hele bir kadın var TİP’li mi tipsiz mi sabah akşam Müslümanlara saldırıyor” diyerek TİP Milletvekili Sera Kadıgil’i hedef aldı.

Halil Konakçı isimli gerici, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in karma eğitim karşıtı açıklamalarının ardından “Laik cumhuriyetle, kadınlar üzerinden hesaplaşmaya çalışıyorlar” diyen TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil’i hedef aldı.

Konakçı paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

Devletin bakanı vatandaşın istek ve arzusuna göre bir şey söylüyor. Bizim bütün Kemalistler ayağa kalkıyor. Olamazmış, gericilikmiş bu. Hele bir kadın var TİP’li mi tipsiz mi sabah akşam Müslümanlara saldırıyor. Gerici ve yobazlar istediği için diyor bu ülkede kız okulu açılmayacak diyor. Yüzde bir milyonda bir oyu bile yok. Kız okulunun sana ne zararı var ulan.

Başka şeyler söylemek istiyorum da inşallah o günler de gelecek. O okullar açılacak, TİP’liler tipsizler, tüylüler tüysüzler ne varsanız, putperestler tapınakçılar ne yaparsanız yapın Kadir Mısıroğlu’nun dediği gibi başı ezilmiş kuyruğu sallanan yılan gibisiniz. Çırpınsanız da artık olmayacak. Başaramayacaksınız. Müslümanlar ve İslam bu topraklarda hem de sizin tahmininizden çok daha kısa zamanda galip gelecek.