Gerici Akit, yine nefret kustu!… Sapkın dernekler kapatılsın

Yayın tarihi: 11 Ocak 2019 Cuma 12:12 pm - Güncelleme: 11 Ocak 2019 Cuma 12:12 pm

Yeni Akit gazetesi LGBTİ+’ları hedef alan nefret söylemine sistematik olarak devam ediyor. Gazete bugün sürmanşetten “Sapkın dernekler kapatılsın” diyerek Kaos GL Derneği’ni hedef gösterdi, nefret yayınını sürdürerek ifade ve örgütlenme özgürlüğünü ihlal etme çağrısı yaptı.

Atatürk ve cumhuriyet düşmanı gerici Yeni Akit gazetesi bugün de LGBTİ+’lara nefretini kustu. Harun Sekmen imzalı metinde yer alan nefret ve ayrımcılık dolu ifadelerden bazıları şöyle:

“Türk aile yapısını ve ahlaki normlarımızı dinamitleyen sapkın homolar, provokatif faaliyetlerine her gün bir yenisini ekledi.

“Alman Vakıfları, AB fonları ve Soros’un finansman desteğiyle devasa bir maddi kaynağa kavuşan sapkınlar, KAOS GL adı altında dernekleşerek hukuki bir statü de kazandı.

“Yasal zırha bürünmenin verdiği rahatlıkla devlet kurumlarına dahi sızan homolar, kamu düzenini sabote etti.”

“Ülkemizdeki özgürlük ortamı ve yasal boşlukları istismar eden sapkın eşcinseller, gayri ahlaki tutumlarını topluma empoze etmek için olağanüstü gayret gösteriyor. Üniversitelerde ‘sunum’ bahanesiyle derslere giren, hukuk devletinin olmazsa olmazı barolarda örgütlenen, kampüslerde, ‘öğrenci kulübü’ adıyla ahlaksız faaliyetlere imza atan, MEB’in programlarını bile baltalayan homolardan hesap sorulamıyor.”

Metinde Milli Beka Hareketi Yönetim Kurulu Üyesi Hasan İlter ve Avukat Ali Oman Bağırgan’ın nefret söylemi içeren görüşlerine de yer verildi. “Kaos GL ve türevleri kapatılsın” çağrısı yinelenerek ifade ve örgütlenme özgürlüğünü ihlal etme çağrısı yapıldı.

Gazete dün yine sürmanşetten yayınladığı “Sapkınlık eğitimden elini çekmiyor” başlıklı metinle nefret söylemi üretmişti.