Gerici Akit yazarından koronavirüs komplosu!

Yayın tarihi: 3 Mart 2020 Salı 11:55 am - Güncelleme: 3 Mart 2020 Salı 11:59 am

Cin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün salgınını biyolojik savaş sonucu ortaya çıktığı yönündeki iddiaları köşesne taşıyan gerici Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, asıl amacın koronavirüs aşısı adı altında herkesin kısırlaştırtılması olduğunu savundu.

Dünya’yı saran koronavirüsün Türkiye’ye gelmemesinin çarpıcı nedeni…

İşte Dilipak’ın yazısındaki son yıllarda yaygın hale gelen aşı karşıtlarının hoşuna gidecek o satırlar:

Dolar dediğiniz kağıt parçası, emperyalizmin hisse senedi idi, bir bakıma. Onu vererek uygun adım gidenleri ödüllendirdiler, karşı çıkanların elinden o parayı alarak cezalandırdılar. Dolar ve faiz diye iki enstrümanla dünyayı sömürmeye devam ettiler. Bunun kurumsal altyapısı, bilimi, ekonomisi ve bilimi kurgulandı. Ve bugün artık “tarihin sonu”na gelindi. Bu sistemin de sona erdirilmesi ve yeni bir sistem kurulması gerekiyor. İnsanların ellerindeki kağıtların çöpe dönüştürülmesi gerekiyor. Bunu yapmak için insanlara ölümü gösterip onları hastalığa razı etmeniz gerekiyor.

İnsanlar hasta olsun ki, ekonomi hasta olsun ki, toplum ve siyaset de hasta olsun. Ölümü görsünler ki, hastalıklı da olsa onlara dayatacağınız çözümü kabul etmek zorunda kalsınlar.

Bu arada dünyada tesbit edilen Kovid 19 bulaşan insan sayısı 100.000’e ulaştı.

Kovid 19 daha işin başlangıcı. Daha deniyor ki, bunun aşısını bulduk diyecekler, herkesi aşılayıp kısırlaştıracaklar. Yani “doğmamış çocukların ölüm fermanı” verilecek.