Gerçekler DNA’da ortaya çıktı: 5 çocuğun babası da Adnan Bey!

Yayın tarihi: 7 Eylül 2021 Salı 6:47 pm - Güncelleme: 1 Ağustos 2022 Pazartesi 10:04 am

Ece Üner’ ile Susma programına katılan Adnan Kızılkaya, eşi Ayşegül ile öz babasının 20 yıldır birlikte olduğunu ve 5 çocuklarından ikisinin gerçek babasının kendisi olmadığını iddia etmişti. Kızılkaya’nın iddialarını, bugün 5 çocuğu ait DNA testi sonuçları yalanladı.

Ece Üner ile Susma programına katılan Adnan Kızılkaya, programdaki iddiaları ile herkesi şaşırtmıştı. Kızılkaya, eşiyle kendi babasını bastığını iddia etmiş ve 5 çocuklarından ikisinin gerçek babasının kendisi olmadığını, dedelerinin aslında babaları olduğunu söylemişti. Bugün 5 çocuğun DNA sonuçları açıklandı. İddiaların odağındaki Ayşegül isimli kadın ise daha sonra söz konusu ilişkiyi inkar ederek çocuklarının kayınpederinden olmadığını belirtmiş ve “2 çocuğum kayınpederim” diyerek ifade vermesi konusunda baskı gördüğünü söylemişti.

Canlı yayında açıklamalarına devam eden genç kadın, “Eşim babasının mirasından daha fazla pay alabilmek için beni döverek böyle söyletti” dedi. Adnan Bey ise böyle bir şey söylemediğini belirterek “Şahitlerim var getireceğim. Ahiret var yalan söyleme” dedi.

DNA SONUÇLARI ÇIKTI

Tüm yaşananlardan sonra Adnan Bey’in talep ettiği 5 çocuğunun DNA sonuçlarını, Ece Üner canlı yayında açıkladı. Üner’in açıkladığı sonuçlara göre, çiftin 5 çocuğunun da biyolojik babası Adnan Bey çıktı. Sonuçların açıklanmasının ardından ikili arasındaki tartışmada gerilim tekrar yükselirken Ece Üner’in iki tarafı sakinleştirmek için zorlandığı görüldü.