Gerçek Squid Game yarışması 111 milyon izlendi!

Yayın tarihi: 1 Aralık 2021 Çarşamba 8:00 am - Güncelleme: 30 Kasım 2021 Salı 6:10 pm

Çok kısa sürede popüler olan Squid Game dizisi, içerisinde yer alan oyunlarla da izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Bir YouTuber ise dizideki oyunları gerçeğe uyarladı ve ortaya oldukça keyifli bir video çıktı.

MrBeast tarafından yayınlanan video, henüz dört gün sonra 100 milyonluk izlenme sayısını geride bıraktı. Videonun çekimi ise ünlü YouTuber’a pahalıya mal oldu. Proje için toplamda 3.5 milyon dolar harcandığı ortaya çıktı.

 

Squid Game

MrBeast kanalı tarafından yayınlanan videoda dizide olduğu gibi 456 yarışmacı bir araya getirildi. Ayrıca oyunlar için dizide yer alan konsept bire bir uygulandı. Böylece ortaya Squid Game’in gerçek hayata yansıtıldığı eğlenceli bir video çıktı. Bu arada biz izleyiciler de dizide oyunları izleyen ve fonlayan o seçkin zümre olduk herhalde.

Ayrıca yarışma kazananına da çok ciddi bir para ödülü söz konusuydu. Buna göre tüm yarışmaları yanmadan bitiren kişiye 456 bin dolarlık para ödülü verildi. 25 dakikalık video yayınlanmasının üzerinden henüz dört günlük bir süre geçmiş olmasına rağmen 111 milyonu geçti. Belki bu haber yayınlandığı zaman izlenme sayısı 112 milyonu da geçmiş olacak. Peki siz video hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Xiaomi bunu da yaptı! İşte tüm detaylar